Tüm gözler yarınki Erdoğan-Özel görüşmesinde: Ana gündem maddesi 'yeni anayasa'

Tüm gözler yarınki Erdoğan-Özel görüşmesinde: Ana gündem maddesi 'yeni anayasa'

Siyasette tüm gözler yarın yapılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasındaki görüşmede. Görüşmenin ana gündem maddesi 'yeni anayasa' olacak. Öte yandan; borç batağındaki belediyelerin gelir kaynaklarının artırılması, merkezi yönetimden dolayı onay bekleyen projeler, emekli aylıkları, hayat pahalılığı ve atanamayan öğretmenler de görüşmede konuşulacak konular arasında.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un ev sahipliğinde düzenlenen resepsiyonda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel kısa bir görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşmede bir araya gelme kararı alındı.

ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİ YARIN

Erdoğan ile Özel yarın (2 Mayıs) bir araya gelecek. Siyasette tüm gözlerin çevrildiği görüşme; AK Parti Genel Merkezi'nde saat 16.00'da başlayacak. Görüşmede Erdoğan ve Özel'e kurmayları da eşlik edecek.

GÖRÜŞMEDE NELER KONUŞULACAK?

NTV'nin aktardığı bilgilere göre; görüşmenin ana gündem maddesi yeni anayasa olacak. Erdoğan, Irak dönüşü gazetecilere yaptığı açıklamada, "CHP'nin de değişime destek verebileceği inancındayım." ifadesini kullanmıştı.

Öte yandan gündemin diğer başlıkları; borçları nedeniyle sıkıntı yaşayan yerel yönetimlerin gelir kaynaklarının artırılması, belediyelerin merkezi yönetimden dolayı onay bekleyen projeleri, hayat pahalılığı, emekli aylıkları ve atama bekleyen öğretmenler olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN