Kilo kilo alıyorduk artık taneyle alacağız! Beyaz üzüm yemek hayal olacak: Raflara indi, fiyatı dudak uçuklatıyor

Kilo kilo alıyorduk artık taneyle alacağız! Beyaz üzüm yemek hayal olacak: Raflara indi, fiyatı dudak uçuklatıyor

Beyaz üzüm yemek hayal olacak! Raflardaki fiyatını görenler şaşkına döndü. Kilo kilo aldığımız üzümleri bu sene taneyle almak zorunda kalabiliriz. Raflara indi, fiyatı dudak uçuklatıyor...

Bir tüketici raflarda gördüğü beyaz üzümün fiyatını paylaştı. Önceden kilo kilo satın aldığımız üzümleri yemek bu sene hayal olabilir. Üzüm fiyatları karpuzu solladı gitti.

BEYAZ ÜZÜM FİYATI DUDAK UÇUKLATTI

Son dönemde yaşanan kuraklık ve iklim değişiklikleri, üzüm fiyatlarını da etkiledi. Hasadın ilk ürünleri raflara inmeye başladı. Market raflarında beyaz üzümün kilosu 225 TL olarak satışa sunuldu.

Üzüm fiyatlarındaki bu yükseliş, tüketicileri şaşırtıyor. Özellikle meyve tüketiminde sıkça tercih edilen beyaz üzüm, bu fiyatıyla birçok kişinin alım gücünü zorluyor.

Resim

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN