Antalya ve Muğlalılar dikkat! Meteoroloji uyardı: Hafta sonu planlarınızı gözden geçirin

Antalya ve Muğlalılar dikkat! Meteoroloji uyardı: Hafta sonu planlarınızı gözden geçirin

Meteoroloji bu kez Antalya ve Muğlalılara uyarı verdi. Uyarı Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapıldı. Hafta sonu planlarınız iptal olabilir. Cumartesi akşamına kadar etkisi devam edecek...

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi tarafından yapılan uyarıya göre, Fethiye-Kumluca arasında denizlerde fırtına bekleniyor.

Bu uyarıyla birlikte, bölgede denizde seyir halinde olan balıkçılar ve denizciler dikkatli olmaları konusunda uyarıldı. Fırtınanın etkisi altında seyir halinde olan deniz araçlarının tedbirli olması ve olası olumsuzluklara karşı hazırlıklı olmaları önem taşıyor.

CUMARTESİ AKŞAM SAATLERİNDE ETKİSİNİ KAYBEDECEK

Yapılan uyarıdaşu ifadelere yer verildi: “Yapılan son değerlendirmelere göre; Batı Akdeniz’in batısında (Fethiye-Kumluca arası) rüzgarın Cuma (03.05.2024) öğle saatlerinden sonra batı ve kuzeybatı yönlerden, Antalya Körfezi’nde Cumartesi (04.05.2024) öğle saatlerinden sonra batı ve güneybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın Cumartesi günü (04.05.2024) akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenmektedir. Fırtınayla birlikte başta balıkçılarımız ve denizcilerimiz olmak üzere meydana gelmesi muhtemel olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN