Görmek istemedikleriniz Anılar’da çıkmayacak! Google Fotoğraflar’dan efsane özellik: İstediğiniz yüzleri engelleyebilirsiniz

Görmek istemedikleriniz Anılar’da çıkmayacak! Google Fotoğraflar’dan efsane özellik: İstediğiniz yüzleri engelleyebilirsiniz

Google Fotoğraflar yeni özelliğini duyurdu! Google Fotoğraflar’ın Anılar bölümünde sık sık eski fotoğrafları karşınıza çıkarırken artık istemediğiniz yüzleri karşınıza çıkarmayacak. Belirli kişileri Anılar’dan gizleyebileceksiniz. Google Fotoğraflar yüz engelleme özelliği nasıl kullanılır? İşte detaylar...

Google Fotoğraflar uygulaması Anılar bölümüyle sık sık eski fotoğraflarınızı size hatırlatır. Ancak bazen o fotoğraflar arasında yüzünü görmekten hoşlanmadığımız kişiler çıkabiliyor. Google bunun önüne geçmek için yeni bir özellik sunuyor.

Google Fotoğraflar, kullanıcıların anılardaki belirli kişilerin yüzlerini gizlemesine olanak tanıyan yeni bir özelliği kullanıma sundu. Artık Anılar bölümünde istemediğiniz kişilerin yüzlerini gizleyebilirsiniz.

YÜZ ENGELLEME ÖZELLİĞİ NASIL KULLANILIR?

Google Fotoğraflar'ın son sürümü, Anılar bölümünde görünmesini istemediğiniz kişilerin yüzlerini gizlemenize olanak tanıyor. İşte bu özelliği kullanmak için yapmanız gereken adımlar:

  • Ayarlar menüsünü açın.
  • Tercihler'e gidin.
  • Anılar'ı seçin.
  • "Kişileri ve evcil hayvanları gizle" seçeneğini işaretleyin.

Bu işlem, kişilerin anılarınızda, albümlerinizde veya arama bölümünde görünmelerini engellerken, kişinin bulunduğu fotoğrafları silmez.

resim-2024-05-03-112541923.png

YENİ ÖZELLİK İKİ SEÇENEK SUNUYOR

Google Fotoğraflar'ın yeni özelliği, anılarda görmek istemediğiniz yüzleri gizlemeniz için iki seçenek sunuyor:

Yüzü Engelle: Anılarda çıkmasını istemediğiniz yüzü tamamen gizler.

Daha Az Göster: Anılarda kişinin yüzünü daha az gösterir.

Google Fotoğraflar'ın 6.80 sürümü, "Yüzü Anılardan Gizle" seçeneğiyle kullanıcılarına daha fazla kontrol imkanı sunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN