Apple Watch alamayan bunu alsın! Hem de daha uygun fiyatlı! Huawei Watch Fit 3 özellikleri ve fiyatı sızdırıldı

Apple Watch alamayan bunu alsın! Hem de daha uygun fiyatlı! Huawei Watch Fit 3 özellikleri ve fiyatı sızdırıldı

Apple Watch alamayan bunu alsın! Hem de daha uygun fiyatlı! Huawei Watch Fit 3 özellikleri ve fiyatı sızdırıldı! İşte özellikleri ve fiyatı...

Huawei, akıllı saat pazarında dikkat çekici bir modelle yeniden karşımıza çıkıyor. Yeni modeli Huawei Watch Fit 3, şık tasarımı ve teknik özellikleriyle ön plana çıkıyor. Saat, Apple Watch'a benzer bir tasarıma sahip olmasına rağmen, Huawei'nin özgün dokunuşlarıyla kendini farklılaştırıyor. İki farklı model olarak sunulacak olan Huawei Watch Fit 3, Bluetooth bağlantısı sunan SLO-B09 ve daha gelişmiş hücresel bağlantı özelliklerine sahip SLO-B19 modelleriyle tüketicilere sunulacak.

HUAWEI WATCH FIT 3 ÖZELLİKLERİ VE FİYATI

Huawei Watch Fit 3'ün alüminyum alaşımlı kasası ve farklı renk seçenekleri (siyah, beyaz, pembe ve altın) kullanıcıların beğenisine sunulacak. Saat, 1,82 inç boyutunda AMOLED bir ekrana sahip olacak ve 480×480 piksel çözünürlüğüyle yüksek görüntü kalitesi sunacak. Adaptif parlaklık özelliği sayesinde her ortamda rahatlıkla kullanılabilecek.

Apple Watch'un ikizi olmuş! Huawei Watch Fit 3 görüntülendi - SDN

Kullanıcı arayüzü ve simgeler, net ve kullanıcı dostu bir deneyim sunmak üzere yeniden tasarlandı. Huawei Watch Fit 3, 100'den fazla egzersiz modu ve Huawei'nin gelişmiş TruSport algoritması ile donatılmış durumda. Saat, kullanıcıların kalp ritmini, uyku kalitesini, kan oksijen seviyesini ve daha fazlasını izleyebiliyor. Sağlık verilerinin daha doğru ve detaylı bir şekilde analiz edilmesini sağlayan TruSleep 3.0 ve TruSeen 5.0 gibi teknolojiler de bulunuyor.

Ayrıca, Huawei Watch Fit 3, 5 ATM su direnciyle yüzme ve diğer su sporları için uygun bir şekilde tasarlandı. 400mAh kapasiteli bataryası, normal kullanımda 10 güne kadar kullanım süresi vaat ediyor ve hızlı şarj özelliği sayesinde sadece 68 dakikada tam şarj olabiliyor.

Huawei Watch Fit 3, plastik kayışlı model için 159 euro, deri kayışlı versiyon için ise 179 euro fiyat etiketiyle tüketicilere sunulacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN