Galatasaray'da yaprak dökümü! İtalyan muhabir duyurdu: 11 milyon euroluk yıldız sezon sonu gidiyor. Okan Buruk gözden çıkardı

Galatasaray'da yaprak dökümü! İtalyan muhabir duyurdu: 11 milyon euroluk yıldız sezon sonu gidiyor. Okan Buruk gözden çıkardı

Galatasaray bu sezon şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlerken transfer haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Gösterdeiği performansla hem taraftarlar hem de teknik direktör Okan Buruk tarafından sık sık eleştirilen yıldız oyuncu için karar verildi. Galatasaray'da yaprak dökümü! İtalyan muhabir son dakika olarak duyurdu. 11 milyon euroluk yıldız sezon sonu gidiyor. İşte sürpriz ayrlığın perde arkası...

Bu sezon Fenerbahçe ile kıyasıya şampiyonluk yarışı veren Galatasaray'da gelecek sezonun kadro planlaması başladı. Şampiyonlar Ligi'nde başarılar elde etmek isteyen sarı-kırmızılılar kadroda güncellemeye gidiyor. Birçok oyuncu ile yolların ayrılacağı ifade edilirken gelen son dakika haberi taraftarları şaşkına çevirdi. Galatasaray'da yaprak dökümü başladı. İtalyan muhabir duyurdu. 11 milyon euroluk yıldız sezon sonu gidiyor. Teknik direktör Okan Buruk tek kalemde sildi.

GALATASARAY'DA YAPRAK DÖKÜMÜ! OKAN BURUK TEK KALEMDE ÜSTÜNÜ ÇİZDİ

Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışı içinde olan Galatasaray'da şimdiye kadar Muslera, Torreira, Barış Alper Yılmaz, Abdülkerim Bardakcı ve Kaan Ayhan’ın sözleşmesi uzatıldı. Gelen son dakika bilgisi ise herkesi şaşkına çevirdi. İtalyan spor muhabiri Nicolo Schira’nın haberine göre Galatasaray, Tanguy Ndombele ile yollarını ayırma kararı aldı. Sarı-kırmızılı takım, futbolcunun sözleşmesinde yer alan 15 milyon euro satın alma opsiyonunu kullanmayacak.

yeni-proje-2024-05-05t111053-333.jpg

Okan Buruk'un gözden çıkardığı ve son 6 maçta sadece 5 dakika süre verdiği 27 yaşındaki Fransız futbolcu, sezon sonunda bonservisinin bulunduğu Tottenham Hotspur’a geri dönecek.

11 MİLYON EURO DEĞERİNDEKİ YILDIZ GİDİYOR

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 11 milyon euro olarak gösterilen Tanguy Ndombele, bu sezon forma giydiği 26 maçta 1 asist yaptı.

yeni-proje-2024-05-05t111037-951.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN