Galatasaray, Sivasspor karşısında tarihi rekor peşinde

Galatasaray, Sivasspor karşısında tarihi rekor peşinde

Galatasaray, Süper Lig'in 35. haftasında EMS Yapı Sivasspor ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılılar, bu maçtan puan veya puanlarla ayrılarak Fenerbahçe'nin en yüksek puan toplama rekorunu kırmayı hedefliyor.

Trendyol Süper Lig'in lideri Galatasaray, yarın RAMS Park'ta EMS Yapı Sivasspor'u ağırlayacak. Saat 19.00'da başlayacak olan karşılaşma, Arda Kardeşler'in yönetiminde gerçekleşecek. Galatasaray, bu maçtan alacağı puanla birlikte Fenerbahçe'nin bir sezonda en fazla puan toplama rekorunu egale etmeyi veya geçmeyi amaçlıyor.

yeni-proje-4.jpg

REKORA 1 PUAN UZAKTA

Haftaya 4 puan farkla lider giren Galatasaray, geride kalan 34 maçta 30 galibiyet, 3 beraberlik ve sadece 1 mağlubiyetle toplamda 93 puan elde etti. Bu performansla, 1988-1989 sezonunda 93 puan toplayarak rekor kıran Fenerbahçe'ye ait en yüksek puan toplama başarısına ortak oldu. Sarı-kırmızılı ekip, yarınki Sivasspor maçından alacağı herhangi bir puanla Fenerbahçe'nin rekorunu kıracak.

Ancak Galatasaray'ın bu sezon ligde puan kaybettiği dört maçtan biri de Sivasspor ile oynanan ilk karşılaşmaydı, bu yüzden maç öncesi dikkatler daha da artmış durumda. Sivasspor'un bu sezonki performansı ise 12 galibiyet, 12 beraberlik ve 10 mağlubiyetle toplam 48 puan olarak kayıtlara geçti. Galatasaray, rekor kırmak için sahadan puanla ayrılmayı hedefliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN