Fatih Terim Panathinaikos'tan ayrılıyor! Galatasaray'a dönüyor, Erden Timür sinyali verdi: Okan Buruk sezon sonu ayrılınca...

Fatih Terim Panathinaikos'tan ayrılıyor! Galatasaray'a dönüyor, Erden Timür sinyali verdi: Okan Buruk sezon sonu ayrılınca...

Yunanistan ekiplerinden Panathinaikos'un başına geçen efsanevi hoca Fatih Terim'in geleceği uzun zamandır tartışma konusu olmakta. Sık sık ayrılık iddiaları ile gündeme gelen Terim, bu sefer bombayı patlattı. Fatih Terim Panathinaikos'tan ayrılıyor! Efsanevi hoca Galatasaray'a dönüyor. Erden Timur sinyali verdi, Okan Buruk sezon sonu ayrılınca takımın başın getirilecek. İşte detaylar haberimizde...

Galatasaray'da flaş gelişmeler peş peşe geliyor. Süper Lig'de şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj yakalayan sarı-kırmızı ekipte bir son dakika gelişmesi yaşandı. Kulislerde dolaşan bilgilere göre, EURO 2024'ten sonra Türk Milli Takımı'nın başına geçeceği konuşulan Okan Buruk'un yerine Fatih Terim getirilecek. Panathinaikos ile istediği verimi alamayan efsane hoca için Erden Timur harekete geçti.

GALATASARAY'IN YENİ HOCASI HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Fotospor'da yer alan habere göre, Fatih Terim'in Panathinaikos macerası kısa sürebilir. Ya Napoli'nin ya da Euro 2024'ten sonra Türk Milli Takımı'nın başına geçeceği konuşulan Okan Buruk'un yerine Galatasaray'ın başına Fatih Terim'in getirilmesi bekleniyor.

yeni-proje-2024-05-03t122737-334.jpg

DURSUN ÖZBEK TRANSFERE SICAK BAKIYOR

Seçil Erzan davasında yaşanan kaostan uzak kalmak için bir anda Panathinaikos'un teklifini kabul eden Fatih Terim, başarısız sonuçlarından ardından Yunanistan macerasının kısa süreceği konusunda ciddi iddialar var.

yeni-proje-2024-05-03t122720-283.jpg

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in ise olası bir Okan Buruk ayrılığında Fatih Terim ile el sıkışma istediği olduğu öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN