Carlo Ancelotti açıkladı: Arda Güler ilk 11'de

Carlo Ancelotti açıkladı: Arda Güler ilk 11'de

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde final yolculuğu devam eden Real Madrid, LaLiga'da Cadiz ile karşılaşacak. Teknik direktör Carlo Ancelotti, milli yıldız Arda Güler'in yarınki maçta ilk 11'de başlayacağını açıkladı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Real Madrid, İspanya LaLiga'da şampiyonluğa ulaşmak için gün sayıyor. En yakın rakibi Barcelona'nın 11 puan önünde liderlik koltuğunda oturan eflatun-beyazlı ekip, tüm odak noktasını UEFA Şampiyonlar Ligi'ne çevirdi. Real Madrid, Devler Ligi yarı final ilk maçında deplasmanda Bayern Münih ile 2-2 berabere kalarak avantaj elde etti.

Ancelotti'dan Arda Güler yorumu: Sadece büyük bir yetenek böyle bir şeyi yapabilir

Real Madrid'in dünyaca ünlü teknik direktörü Carlo Ancelotti de LaLiga'daki maçlara rotasyonlu kadrolarla çıkmaya başladı. Real Sociedad maçına Arda Güler'e ilk 11'de şans veren Ancelotti, milli yıldızın attığı golle 3 puana ulaşmanın sevincini yaşadı. Başarılı teknik direktör, yarınki Cadiz maçı için de Türk futbolseverlere müjdeli haberi verdi. Ancelotti, Arda Güler'in Cadiz maçında ilk 11'de olacağını kamuoyuna duyurdu.

Real Madrid ile Cadiz, yarın saat 17.15'te Santiago Barnebau'da kozlarını paylaşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN