Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu! Hasan Arat efsane hocayla bizzat görüşecek. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun

Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu! Hasan Arat efsane hocayla bizzat görüşecek. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun

Portekizli hoca Fernando Snatos ile yolları ayırdıktan sonra kolları sıvayan Beşiktaş'ta sürpriz gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan siyah-beyazlı yönetim aradığı hocayı sonunda buldu. Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu! Başkan Hasan Arat efsane hocayla bizzat görüşecek. Taraftarlar bu ismi duyunca heyecana boğulacak. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. İşte sürpriz transferin perde arkası...

Süper Lig'de bu sezon istediği başarıyı yakalamayan ve sık sık teknik direktör değiştiren Beşiktaş, son olarak Fernando Santos ile yolları ayırmıştı. Siyah-beyazlı yönetiminin hoca arayışı devam ederken sürpriz bir gelişme yaşandı. Başkan Hasan Arat bizzat görüşmeye gidecek. Beşiktaş'ın yeni hocası belli oldu! Taraftarlar bu isimle heyecana boğulacak. Gelecek sezonun şampiyonu şimdiden belli oldu.

BEŞİKTAŞ'IN HOCASI BELLİ OLDU! HASAN ARAT BİZZAT GÖRÜŞECEK

Akşam'da yer alan habere göre, Beşiktaş yeni hocasını Almanya'da buldu. Siyah-beyazlılarda Nuri Şahin operasyonu resmen başlıyor. Başkan Hasan Arat, Nuri Şahin ile bizzat görüşme talep ettiği öğrenildi. Aynı zamanda Şampiyonlar Ligi yarı final maçlarını izlemek için Almanya'da bulunan Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Alman teknik adam Hansi Flick ile görüşme yapacak.

yeni-proje-2024-05-03t113210-149.jpg

İKİ İSİM LİSTEYE ALINDI

Yönetimin yabancı teknik adam listesindeki isimlerden biri olan 59 yaşındaki çalıştırıcı ile görüş alışverişinde bulunacağı belirtildi. Teknik direktörlük kariyerinde Bammental, Hoffenheim, Salzburg ve Bayern Münih'te görev yapan Hansi Flick, 10 Eylül 2023'ten bu yana çalışmıyor.

yeni-proje-2024-05-03t113231-676.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN