Beşiktaş'ın genç yıldızı Süper Lig ekibine hayırlı olsun!

Beşiktaş'ın genç yıldızı Süper Lig ekibine hayırlı olsun!

Beşiktaş'ın altyapısından gelen genç yıldız o kulübün dikkatini çekti. Süper Lig'de yer alan kulübe şimdiden hayırlı olsun mesajları gitti. Yeni sezonda güçlü bir kadro hedefleyen kulüp 21 yaşındaki sağ kanat oyuncusu için yanıt bekliyor. İşte tüm detaylar...

BURAK ÖZTOPRAK

Süper Lig ekibi gözünü Beşiktaş'ın genç yeteneğine dikti. Siyah beyazlı ekibin altyapısından gelen genç yıldız Süper Lig'de oynama fırsatı bulacak. Geçtiğimiz sezonlarda A takımında yer alırken, şimdi o takıma transfer olması bekleniyor. İşte transfer detayları...

SÜPER LİG TAKIMININ RADARINA GİRDİ

Süper Lig ekiplerinden Göztepe, kadrosunu genç ve yetenekli bir isimle güçlendirmek üzere harekete geçti. Beşiktaş'tan olaylı olaylı bir şekilde ayrılan ve şu anda serbest statüde bulunan 21 yaşındaki sağ kanat forvet oyuncusu Emirhan Delibaş, Göztepe'nin radarına girdi.

1618654-jpg.webp

SERBEST STATÜ TRANSFERİ GÜÇLENDİRİYOR

Göztepe, gelecek sezona iddialı bir kadro kurma hedefiyle transfer piyasasında aktif bir şekilde yer alıyor. Bu kapsamda, genç ve potansiyeli yüksek oyunculara yönelik bir strateji izleyen İzmir ekibi, Emirhan Delibaş için girişimlerde bulunmaya başladı. Beşiktaş altyapısından yetişen ve geçtiğimiz sezonlarda A takım kadrosunda da yer alan Delibaş, teknik yetenekleri ve saha içi dinamizmi ile dikkat çekiyor. Oyuncunun serbest statüde olması, Göztepe'nin transferde elini güçlendiriyor.

emirhan-delibas-kimdir.webp

SKANDAL İDDİA ÜZERİNE GÖNDERİLMİŞTİ

Beşiktaş'ın geleceğine damga vurması beklenen Emirhan Delibaş, çapkınlık sitelerinde profil oluşturduğu ortaya çıkınca, taraftarların yoğun tepkisi üzerine gönderilmişti. Göztepe'nin, genç oyuncuyu kadrosuna katma konusunda ne kadar ilerlediği ve transferin sonuçlanıp sonuçlanmayacağı önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Emirhan Delibaş'ın kariyerine İzmir'de devam etme ihtimali, hem oyuncunun hem de Göztepe'nin gelecek planları açısından önemli bir adım olabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN