Toplu taşıma o ilde 1 TL oldu! Binlerce kişiye güzel haber, Belediye Başkanı ‘hayırlı olsun’ diyerek duyurdu

Toplu taşıma o ilde 1 TL oldu! Binlerce kişiye güzel haber, Belediye Başkanı ‘hayırlı olsun’ diyerek duyurdu

Ulaşım konusunda binlerce insanı sevinçten havaya uçuracak yeni bir gelişme yaşandı. O ilde toplu taşımanın 1 TL olacağı öğrenildi. Belediye Başkanı tarafından yapılan açıklama duyanları heyecanlandırdı. İşte detaylar…

Hayat pahalılığının her geçen gün arttığı bugünlerde toplu taşıma ücretlerinin sık sık zamla anması insanları ekonomik anlamda zorluyor. Bu kapsamda o belediye vatandaşın yanında olduğunu gösterebilmek için toplu taşıma ücretlerinde düzenlemeye gitti. Edinilen bilgiye göre sefer ücreti 7 TL’den 1 TL’ye düştü.

yeni-proje-11.jpg

O BELEDİYEDEN ÖĞRENCİLERE MÜJDELİ HABER

Muğla Büyükşehir Belediyesi yaklaşık 25 bin öğrencinin eğitim gördüğü Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde Kötekli-Kampüs-Yeniköy-Turgutreis öğrenci yurtları bölgesindeki ring sefer ücretini 7 TL’den 1 TL’ye düşürdü.

31 Mart yerel seçimlerinden önce Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, seçim vaatleri kapsamında üniversite ring hattının 1 TL’ye düşürüleceğini söylemişti. Söz konusu vaadini gerçekleştiren Başkan Aras, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, “Sevgili öğrenciler, sabah size güzel bir haber vereceğimi söylemiştim. Nisan ayındaki ilk UKOME toplantısında Kötekli, Kampus, Yeniköy ve Turgutreis Öğrenci Yurtları bölgesindeki ring sefer ücretlerini öğrencilerimizin bütçelerine katkı sunmak için bu zor ekonomik şartlarda onlara bir nebze destek olabilmek için 1 liraya düşürüyoruz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

yeni-proje-12.jpg

1 MAYIS İTİBARİ İLE BAŞLADI

MUTTAŞ Toplu Ulaşım Birim Sorumlusu Engin Dural 1 Mayıs itibari ile başlayan uygulamadan öğrencilerin çok memnun olduğunu belirtti ve 13 araçla ring seferlerin devam edeceğini belirtti. Engin Dural, şunları söyledi:

“1-48 kampüs ring Tıp Fakültesi güzergahında 10 araçla toplu taşıma hizmeti sunuyoruz. Ayrıca kampüs içerisinde görev alan 3 aracımızda ring, toplu taşıma seferlerine devam ediyor. Öğrencilerimiz için ring seferleri 1 Mayıs’tan itibaren 1 TL oldu ve olumlu dönüşler aldık.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN