Rektör Çolak’tan Ünlüce’ye ziyaret

Rektör Çolak’tan Ünlüce’ye ziyaret

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Emine Gümüşsoy, Prof. Dr. Hakan Demiral Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’ye yönelik ziyaretler sürüyor. Bu kapsamda Başkan Ünlüce, Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Emine Gümüşsoy, Prof. Dr. Hakan Demiral’ı makamında ağırladı.

Başkan Ünlüce’yi yeni görevi dolayısıyla tebrik eden Çolak Eskişehir için birlikte çalışma vurgusu yaptı.

Başkan Ünlüce, Osmangazi Üniversitesi'nde Hukuk Müşavirliği görevini geçmişte yapmış olması sebebiyle üniversitenin ikinci evi olarak gördüğünü belirterek, üniversitenin şehrimiz için önemli bir kurum olduğunu ve bu bağlamda şehrimizi ileriye taşıma konusunda her alanda iş birliği içinde olacaklarını ifade etti.

Karşılıklı görüş alışverişi sonrası ziyaret, çektirilen fotoğrafla tamamlandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN