Kocaeli'de hastane yangını! Hastalar çevre hastanelere nakledildi

Kocaeli'de hastane yangını! Hastalar çevre hastanelere nakledildi

Kocaeli'de özel bir hastanenin kesintisiz güç kaynağı (UPS) odasında yangın çıktı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrası kontrol altına alındı. Hastanede tedavi gören 5 hasta ambulanslarla çevre hastanelere tahliye edildi.

Korkutan yangın, saat 19.20 sıralarında Ovacık Mahallesi D-100 güney yan yolda bulunan özel bir hastanede çıktı. Edinilen bilgiye göre, hastanenin bodrum katındaki kesintisiz güç kaynağı (UPS) odasında bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. 112 Acil Çağrı Merkezine ihbarda bulunulmasıyla adrese itfaiye, sağlık UMKE ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesinin ardından yangın söndürüldü.

9240739.jpg

Bodrum kattaki Acil Serviste tedavi göre 5 hasta ambulanslarla çevredeki hastanelere tahliye edildi.
İtfaiye ekipleri (UPS) odasında soğutma ve duman tahliyesi çalışması gerçekleştirdi. Yangın sebebiyle etkilenen yada yaralanan olmazken (UPS) odasında hasar meydana geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN