Çelik’ten Başkan Ünlüce'ye ziyaret

Çelik’ten Başkan Ünlüce'ye ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Devrim Barış Çelik, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’yi ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’ye yönelik hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Devrim Barış Çelik, Başkan Ünlüce’yi ziyaret etti.

CHP Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz’ın da yer aldığı ziyarette Başkan Ünlüce, nazik ziyaret dolayısıyla Çelik'e teşekkür etti. Çelik ise, Ünlüce'nin Eskişehir'e olan katkılarını takdirle karşıladığını ve Türkiye genelindeki kadın belediye başkanlarının artmasının sevindirici olduğunu ifade etti. Çelik ayrıca, yeni seçilen belediye başkanları için tecrübelerini paylaşarak destek olmaları gerektiğini vurguladı.

Ünlüce ise, seçim sonuçlarının Türkiye genelinde umut verici olduğunu belirterek artan sorumluluklarını bilinçle yerine getireceklerini ifade etti. Ünlüce, yeni başkanlar için her zaman destek olacaklarını belirtti. Ziyaret sonunda Çelik, Başkan Ünlüce'ye güzel işlere imza atması için bir kalem hediye etti.

Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret, çektirilen fotoğraf ile sona erdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN