Başkan Zeyrek: “Şimdi hizmet zamanı”

Başkan Zeyrek: “Şimdi hizmet zamanı”

Gelecek Partisi Manisa İl Başkanı Yaşar Artar, Yönetim Kurulu Üyeleri, Şehzadeler İlçe Başkanı Muhammed Karabulut ve Yunusemre İlçe Başkanı Cihan Geçmiş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Başkan Zeyrek, adil ve hakkaniyetli yönetim anlayışında olacağına dikkat çekerek, “Şimdi hizmet etme zamanı” ifadelerinde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Ferdi Zeyrek, Gelecek Parti Manisa İl Başkanı Yaşar Artar, Yönetim Kurulu Üyeleri, Şehzadeler İlçe Başkanı Muhammed Karabulut ve Yunusemre İlçe Başkanı Cihan Geçmiş’i konuk etti. Gelecek Parti Manisa İl Başkanı Yaşar Artar ve beraberindeki parti heyeti, Başkan Zeyrek’e hayırlı olsun temennilerini iletti. Başkan Zeyrek’e, başarılar da dileyen Gelecek Partisi İl Başkanı Yaşar Artar, “Başarılı olmanız için her konuda yardımcı olmaya hazırız. Eksikliklerin giderebilmesi noktasında da önerilerimiz olabilir. Bu sizlerin yolunuzu açma noktasında faydalı olabilir” dedi.

Başkan Zeyrek, ortak akıl vurgusu yaptı

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Zeyrek, herkesin fikrini dinlemeye açık olduğunu belirterek ortak akıl vurgusu yaptı. Adil, şeffaf, ulaşılabilir ve hakkaniyetli yönetim anlayışı içerisinde de olacağını sözlerine ekleyen Başkan Zeyrek, “Partili, partisiz değil, liyakat sahibi kişilerle beş yılımızı geçireceğiz. Beş yıl sonra devam ederiz, etmeyiz. O beş yıl sonrasının konusu. Belediye başkanlığı, benim en büyük hayalimdi. Bu hayalimi gerçekleştirdim. Şimdi hizmet etme zamanı” şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN