50 gündür aranıyordu! Cansız bedeni taşların altında bulundu

50 gündür aranıyordu! Cansız bedeni taşların altında bulundu

Muğla'da 50 gündür aranan Şaban A.'nın cansız bedeni taşların altında bulundu. Şaban A.'nın eşinin de arasında bulunduğu 3 şüpheli gözaltına alındı.

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde 50 gündür aranan kişinin cesedi bulundu. Ailesi, kayıp Şaban A'nın (52) bulunması için, bir televizyon programına katıldı. Programa katılanların konuşmalarından yola çıkan İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, soruşturmayı derinleştirdi.

Sarıyer mevkisinde üzeri taşlarla kaplı bir alandan kötü koku yayıldığı ihbarı üzerine bölgeye polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Taşların altında bulunan cesedin Şaban A'ya ait olduğu belirlendi.

9252744.jpg

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olayla ilgili televizyon programına katılan Şaban A'nın eşinin de arasında bulunduğu 3 şüphelinin gözaltına alındığı öğrenildi. Şaban A'nın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Muğla Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN