Dosso Dossi'den 18 Mayıs'ta İstanbul'da dev konser hazırlığı

Dosso Dossi'den 18 Mayıs'ta İstanbul'da dev konser hazırlığı

“Mr. Dosso Dossi” adıyla DJ setinin başına geçerek Türkiye'nin dört bir yanında açık hava konserleri düzenleyen Hikmet Eraslan, bu kez İstanbul'da, RAMS ve Dosso Dossi Holding iş birliğiyle 18 Mayıs'ta Yenikapı'da unutulmaz bir etkinliğe imza atacak. Halka açık ücretsiz olarak düzenlenecek konserde Sefo, Murda, Zara, Burak Bulut, Kurtuluş Kuş, Ayaz Erdoğan ve Mustafa Baran sahne alacak.

Türkiye’nin pek çok yerinde açık hava konserleri düzenleyen ve “Mr. Dosso Dossi” adıyla DJ setinin başına geçen Hikmet Eraslan, İstanbul’da unutulmaz bir etkinliğe imza atacak.

RAMS ve Dosso Dossi Holding iş birliğiyle 18 Mayıs'ta Yenikapı'da unutulmaz bir etkinllikte Türkiye'nin en büyük sahnesi kurulacak ve Murda, Zara, Burak Bulut, Kurtuluş Kuş, Ayaz Erdoğan ve Mustafa Baran gibi sanatçılar sahne alacak.

Halka açık ve ücretsiz olarak düzenlenecek bu muhteşem etkinlik, lazer ve ışık gösterileriyle desteklenerek unutulmaz bir şova dönüşecek. Gecenin finalinde ise Mr. Dosso Dossi'nin DJ performansıyla sahne alacak.

Dosso Dossi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, Türkiye'de şimdiye kadar yapılmış en büyük açık hava eğlencelerinden biri olacak bu konsere tüm Türkiye'yi davet etti. Eraslan, yaklaşık 500 kişilik bir ekibin aylardır hazırlıklarını sürdürdüğünü ve Türkiye'nin en büyük sahnesinde en büyük açık hava konserini düzenleyeceklerini belirtti.

4sd4gss4.jpg

Eraslan, etkinliğin sosyal sorumluluk kapsamında ücretsiz olarak izlenebileceğini vurgulayarak, şunları söyledi:

"Türkiye'nin pek çok noktasında gerçekleştirdiğimiz açık hava konserlerini RAMS ile daha da ileri boyuta taşıyoruz. Büyük hayran kitlelerine sahip ünlü sanatçılarla halkımızın karşısına çıkacağız ve Türkiye'nin en büyük sahnesi altında yüzbinleri buluşturacağız. Uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir müzik etkinliği olacak"

Hikmet Eraslan, Türkiye'nin dört bir yanında düzenlediği konserlerle sanatı ve müziği ulaşılabilir kılmayı amaçladığını vurguladı. Amacının, halkı müziğin büyülü dünyasında eğlendirmek olduğunu ve farklı bölgelere daha fazla organizasyonun gelmesinin yolunu açmak istediğini söyleyen Erarslan, en popüler sanatçıları ve en büyük sahne şovlarını halkla buluşturmanın kendisi için büyük bir mutluluk ve sosyal sorumluluk projesi olduğunu belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN