Demet Evgar'dan yeni proje: Afife Jale'ye hayat verecek

Demet Evgar'dan yeni proje: Afife Jale'ye hayat verecek

Ara verdiği oyunculuk kariyerine "Bahar" ile bomba bir dönüş yapan Demet Evgar yeni bir projeye hazırlanıyor. Ünlü oyuncu, eylül sezonunda Zorlu PSM sahnesinde Türk tiyatrosunun efsane ismi Afife Jale'nin hayatını canlandıracak.

Ünlü oyuncu Demet Evgar, kızı Mavi'ye hamile olduğu dönemde ara verdiği oyunculuk kariyerine "Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın?" isimli dizi ile dönüş yaptı. Küllerinden doğup kendisini yeniden inşa eden bir kadın olan "Bahar"a hayat verdiği dizi reytingleri altüst etti.

demet-evgar.jpg

Bahar ile bomba bir dönüş yapan Evgar, eylül sezonu için yeni bir projeye hazırlanıyor. Birsen Altuntaş'ın aktardığı bilgilere göre; Demet Evgar, Türk tiyatrosunun sembolü Afife Jale'nin hayatını Zorlu PSM sahnesinde canlandıracak.

afife-jale.jpg

Yönetmenliğini Serdar Biliş'in üstlendiği oyunun proje tasarımını da Evgar ile Biliş yapacak. Hazırlıkları devam eden oyunda Demet Evgar'a eşlik edecek oyuncularla ilgili görüşmeler ise sürüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN