Sharon Stone'dan Kurtlar Vadisi itirafı

Sharon Stone'dan Kurtlar Vadisi itirafı

Ünlü oyuncu Sharon Stone katıldığı bir programda Kurtlar Vadisi dizisinde yer aldığı döneme ait setteki deneyimlerini anlattı.

Temel İçgüdü filmiyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Sharon Stone, yıllar önce konuk oyuncu olarak yer aldığı Kurtlar Vadisi dizisi hakkında konuştu.

Stone "Kimse İngilizce konuşmuyordu. Onların bize ne dediğini bilmiyorduk. Andy ile neler olup bittiği hakkında hiçbir fikrimiz yoktu. Sahnelerin konusunu bilmiyorduk. Kaybolmuş haldeydik. Çok büyük büyük bir sette, dev bir malikaneydik. İnanılmaz kıyafetler giymiştik. Gördüğüm en lüks setti ama kimse İngilizce konuşmuyordu ve biz ne yaptığımızı hiç anlamamıştık" dedi.

Oyuncu "Andy ile birbirimize baktık. 'Burada neler oluyor hiçbir fikrim yok' dedim. O da 'Benim de' cevabını verdi" ifadelerini kullandı.

"ÇOK İYİ PARA VERDİLER"

Dizide rol almaları için kendilerine çok iyi para verildiğini belirten Stone, dizide Lisa karakterine hayat vermişti. Garcia ise Amon karakterini canlandırmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN