Sosyal medya fenomeni 'Basel'in 1 Mays'ta polise tekme attığı görüntüler ortaya çıkmıştı! Gözaltına alındı

Sosyal medya fenomeni 'Basel'in 1 Mays'ta polise tekme attığı görüntüler ortaya çıkmıştı! Gözaltına alındı

İstanbul'da 1 Mayıs günü Saraçhane'den Taksim'e yürümek isteyen çok sayıda kişi, polise mukavemet göstermişti! Onların arasında sosyal medya fenomeni 'Basel' de yer alıyordu! Polise tekme attığı görüntüleri ortaya çıkan Basel gözaltına alındı...

1 Mayıs etkinlikleri öncesi İstanbul'da Saraçhane'den Taksim'e yapılacak olan yürüyüş öncesi bir dizi ev baskını gerçekleştirildi. Bu baskınlarda Halkevleri, SOL Parti, Devrimci Hareket, Devrimci Gençlik Dernekleri, Sosyalist Mücadele İnisiyatifi üyelerinin gözaltına alındığı bildirildi.

SOL Parti'den yapılan açıklamada, "1 Mayıs eylemine katılacak olanlar arasında bulunan üyelerimize yönelik İstanbul genelinde ev baskınları düzenleniyor" ifadelerine yer verildi.

BEKİR ASLAN 'BASEL' GÖZALTINA ALINDI

Baskınlarda dikkat çeken isimlerden biri de Twitter'da 'Basel' kullanıcı adıyla tanınan Bekir Aslan oldu. 'Basel'in Twitter platformunda 115 bin takipçisi bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN