Kredi kartını temassız kullananlar kontrol etsin! Limit değiştirildi

Kredi kartını temassız kullananlar kontrol etsin! Limit değiştirildi

Kredi kartını temassız kullananlar dikkat! Limitte değişime gidildi. Kartınızı kontrol edin

Temassız ödeme teknolojileri, kartlar ve mobil cihazlar aracılığıyla, kullanıcıların temas gerektirmeyen işlemler yapabilmesine olanak tanır. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından yapılan yeni bir düzenleme ile bu ödemelerde şifresiz işlem limiti artırıldı.

Daha önce 750 lira olan limit, 1 Temmuz 2024 itibarıyla 1500 lira olarak güncellendi. Bu değişiklik, kullanıcıların daha yüksek tutarlı alışverişlerini hızlı ve güvenli bir şekilde tamamlamalarını sağlayacak. BDDK, bu değişikliği bankalara ilettiği bir yazı ile duyurdu.

img-5689-001.jpeg

Bu güncelleme, temassız ödeme teknolojisinin kullanımını teşvik ederken, müşteri deneyimini de iyileştiriyor. Yüksek tutarlı işlemlerde bile şifre girişi yapmadan alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN