Gürsel Tekin, İstanbul'da madde bağımlılığını gündeme taşıyor

Gürsel Tekin, İstanbul'da madde bağımlılığını gündeme taşıyor

Eski CHP Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, İstanbul sokaklarında başlattığı 'Görmezden gelineni gözler önüne seriyoruz' çalışmasıyla dikkat çekti. Madde bağımlılığından kurtulmuş kişilerle bir araya gelerek hayat hikayelerini dinleyen Tekin, uyuşturucu kullanımının yarattığı tahribatı kamuoyuna aktarıyor.

Gürsel Tekin, 'Görmezden gelineni gözler önüne seriyoruz' sloganıyla İstanbul sokaklarında bir çalışma başlattı. Tekin, sokaklarda yaşanan durumu şu sözlerle özetledi: "Sokaklar, çarşı pazarlardan daha kötü bir yangın yeri olmuş durumda. Gençlerimizi ve geleceğimizi kaybediyoruz. Telafisi mümkün olmayan bir noktaya doğru gidiyoruz. Ekonomik krizi çözebilirsiniz ama uyuşturucu krizine önlem alınmazsa bu, beka sorununa dönüşür."

yeni-proje-3-004.jpg

Açıklamalarında uyuşturucu kullanımının geniş kapsamlı bir sorun haline geldiğini vurgulayan Tekin, “Gençlerimizi ve geleceğimizi kaybediyoruz. Telafisi mümkün olmayan bir noktaya doğru gidiyoruz. Ekonomik krizi çözebilirsiniz ama uyuşturucu krizine önlem alınmazsa bu, beka sorununa dönüşür" uyarısında bulundu.

yeni-proje-4-002.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN