Babacan: Siyasette yumuşama lafta kalmamalı

Babacan: Siyasette yumuşama lafta kalmamalı

DEVA Partisi lideri Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP lideri Özel'i ziyaret edeceğini belirterek "Türkiye'de siyasetin yumuşama sürecini başlatalım istiyorum. Bu adımı da atacağız" açıklamalarını değerlendirdi. Babacan, "İktidar siyasette yumuşamanın lafta kalmayacağını göstermeli." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Özgür Özel ile bir araya gelmesinin ardından ilk fırsatta Özel'i ziyaret edeceğini belirterek, "Türkiye'de siyasetin yumuşama sürecini başlatalım istiyorum. Bu adımı da atacağız" demişti. DEVA Partisi lideri Ali Babacan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Erdoğan'ın açıklamalarını değerlendirdi.

Babacan'ın paylaşımı şöyle;

"Türkiye siyaseti birilerinin şahsi hesabına göre gerginleşiyor, birileri istedi diye yumuşuyor. Ayrışmanın, zıtlaşmanın bedelini ödeyense hep millet oluyor. Ekonomik zorluklarla boğuşan halka, bu ülkeye yazık değil mi? Madem öyle, iktidar siyasette yumuşamanın lafta kalmayacağını göstermeli. En kısa zamanda somut adımlar atılmalı. İktidar eliyle verilen hukuki kararlar gözden geçirilmeli, ayrıştırma siyasetinin mağdurlarına hakları iade edilmeli. Çıkar grupları, kriminal yapılanmalar iktidardan uzaklaştırılmalı; yolsuzlukların üzerine gidilmeli. Türkiye, bu fırsatı iyi kullanmalı."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN