Türk savunma şirketi halka arz oluyor! KAAN, milli gemi MİLGEM, Altay Tankı... Hisse fiyatları belli oldu

Türk savunma şirketi halka arz oluyor! KAAN, milli gemi MİLGEM, Altay Tankı... Hisse fiyatları belli oldu

Türk savunma şirketi halka arz oluyor! Hisse fiyatları belli oldu! KAAN, milli ve yerli gemi MİLGEM, Altay Tankı... İşte hisse fiyatı...

Türk savunma sanayisinde öncü firmalardan biri olan Altınay Savunma Teknolojileri, robot teknolojileri ve sistem entegrasyonu alanında öne çıkıyor. Şirket, çeyrek asırdan fazla bir süredir savunma teknolojilerine yönelik projeler geliştiriyor ve ürünler üretiyor.

Altınay Savunma Teknolojileri, finansal piyasalara adım atmaya hazırlanıyor. Şirket, halka arz için Sermaye Piyasası Kurulu'ndan onay aldı. Halka arz sürecinde Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB), Ziraat Yatırım ve Yatırım Finansman gibi önemli kurumlar konsorsiyumda yer alacak.

ŞİRKETİN HİSSE FİYATI BELİRLENDİ

Borsa İstanbul'dan iki yeni endeks - Türkiye İyi Gazete

Şirketin halka arz fiyatı, birim pay başına 32 lira olarak belirlendi. Toplam halka arz büyüklüğü yaklaşık 1,9 milyar lira olacak ve halka açıklık oranı %25 olarak planlanıyor. Toplamda 58 milyon 823 bin 530 adet hisse satışa sunulacak.

Altınay Savunma Teknolojileri, hareket kontrol sistemleri, insansız sistemler, deniz sistemleri, silah sistemleri ve mühimmat imha gibi alanlarda faaliyet gösteriyor. Şirket, Türkiye'nin savunma ihtiyaçlarına yönelik kritik projelerde önemli rol üstleniyor ve yüksek katma değerli ürünler sunuyor.

Altınay Savunma Teknolojileri, AR-GE ve ÜR-GE faaliyetlerinde 10 milyon saati aşkın bir deneyime sahip. Şirket, Türkiye'nin milli projeleri arasında yer alan Altay Tankı, milli muharip uçak KAAN ve milli gemi MİLGEM gibi önemli projelerde yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN