Güçler yeniden birleşecek! İsviçre'nin dev şirketi yeniden Türkiye pazarında: Onlarca sektör için güzel haberi verdiler

Güçler yeniden birleşecek! İsviçre'nin dev şirketi yeniden Türkiye pazarında: Onlarca sektör için güzel haberi verdiler

Güçler yeniden birleşecek! İsviçre'nin dev şirketi tekrardan Türkiye pazarına giriyor! Onlarca sektör için güzel haberi verdiler...

GF Machining Solutions'ın Türkiye ofisi olan GF CNC Teknolojileri'nin Ülke Müdürü Sadettin Dalgıç, şirketin Türkiye'deki büyüme hedeflerine dair önemli açıklamalarda bulundu. Dalgıç, "GFMS olarak özellikle Savunma, Havacılık, Medikal, Otomotiv, Beyaz Eşya endüstrileri ve bunları besleyen yan sanayi tedarikçilerine yönelik yüksek hassasiyetli ürünlerimiz ve teknolojik birikim desteğimizle Türkiye’de büyümeyi sürdürmek istiyoruz" dedi.

TÜRKİYE'DE BÜYÜMEYİ SÜRDÜRMEK HEDEFLENİYOR

GF Machining Solutions'ın portföyünde yer alan ürünler arasında Tel ve Dalma Erozyon (EDM) çözümleri, üç ve beş eksenli Freze makineleri, 3D Lazer tekstüre makineleri, Katmanlı İmalat ve Lazerli mikro işleme makineleri bulunuyor. Şirket, bu geniş yelpazedeki ürünleriyle Türkiye pazarında büyümeyi hedefliyor.

İsviçreli şirket yeniden Türkiye pazarında

Sadettin Dalgıç'ın liderliğindeki GFMS Türkiye ofisi, şirketin globalde elde ettiği üstün teknolojik birikimleri ve tecrübeleri Türkiye'deki müşterilere sunmayı amaçlıyor. Dalgıç, "Müşteri memnuniyetini birinci öncelik alan, dinamik ve güvenilir bir organizasyon oluşturmak istiyorum" şeklinde konuştu. Genç ve motive bir ekip ile çalışacaklarını belirten Dalgıç, kaliteli ve güvenilir hizmetler sunarak müşterilerinin yanında olacaklarını vurguladı.

GF Machining Solutions, 2024 yılında 5 eksen işleme merkezi serileri Mill E ve Mill P, EDM grubunda yer alan Cut E, Cut P, Form E ve Form P serileriyle pazarda fark yaratmayı hedefliyor. Şirket, Türkiye'deki potansiyele dikkat çekiyor ve özellikle Savunma ve Havacılık sektörlerine yönelik makine gruplarında öncü konumda olduğunu belirtiyor.

GF Machining Solutions, Türkiye sanayisinin yüksek teknoloji içeren üretim ihtiyaçlarına yanıt vermek için çalışmalarını sürdürüyor. Şirket, nitelikli iş gücü oluşturulmasına yönelik eğitim faaliyetleri ve esnek finansman desteği ile Türk sanayicisinin yanında olmayı hedefliyor. Dalgıç, "Üretim maliyetini ve doğal olarak rekabet gücünü etkileyen faktörler ile Türk sanayicileri global rekabet ortamında mücadele ediyor. Pandemi sonrası ön plana çıkan üretim verimliliği sorunlarına da çözüm sunmayı hedefliyoruz" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN