450 bin kişilik bekleyiş sonunda buldu: THY ve Emlak Konut'tan Arnavutköy'de kura sevinci! Bugün başlıyor...

450 bin kişilik bekleyiş sonunda buldu: THY ve Emlak Konut'tan Arnavutköy'de kura sevinci! Bugün başlıyor...

THY ve Emlak Konut "Yenişehir Evleri Arnavutköy Projesi"nde iş birliğinde kura sevincini duyurdu. Toplamda 450 bin kişinin ismini yazdırdığı çekilişi işaret ederek beklenen açıklama geldi. O saatin ardından birinci ve ikinci etap çekilişleri yapılacak. İşte beklenen kura bugün başlıyor...

BURAK ÖZTOPRAK

Ev sahibi olmak isteyen milyonlarca vatandaşa THY ve Emlak Konut'tan müjdeli haber geldi. Bugün itibariyle kura çekimlerinin başlayacağı paylaşıldı. Kura çekimleri 4 Mayıs 2024 saat 10.00 itibariyle geri sayım tamamlanacak. İşte kura çekimlerine dair tüm detaylar...

450 BİN KİŞİLİK BAŞVURU YAPILDI

Arnavutköy Yenişehir Evleri projesi, THY ve Emlak Konut işbirliğiyle İstanbul'da hayata geçiriliyor. Bu büyük ölçekli projede, bugün 2 bin 894 konutun sahibi belirlenecek. 450 bin kişinin umutla beklediği bu proje, konut sahibi olmak isteyenler için önemli bir fırsat sunuyor.

gmlybhwweaakjed.jpg

KURA VE KONUT DETAYLARI

Kura Çekimi ve Canlı Yayın Detayları: THY ve Emlak Konut tarafından gerçekleştirilen Arnavutköy Yenişehir Evleri projesi, 13 bin konuttan oluşuyor. Proje kapsamında, bugün gerçekleştirilecek olan kura çekimiyle 2 bin 894 talihli belli olacak. Bu kura çekimi, Emlak Konut'un sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanacak, böylece tüm ilgili taraflar sonuçları anında öğrenebilecek.

Fiyat Artışları ve Mevcut Durum: Projede yer alan konutların fiyatları, talebin yoğunluğu ve piyasadaki genel eğilimler doğrultusunda artış gösterdi. Örneğin, 1+1 dairelerin fiyatı geçen yıldan bu yana %61 oranında artarak 3 milyon 370 bin TL'ye yükseldi. Benzer şekilde, 2+1 ve 3+1 dairelerin fiyatları da sırasıyla 4 milyon 20 bin TL ve 5 milyon 730 bin TL'ye ulaştı.

  • 1+1 (58 m2): 3.370.000 TL
  • 2+1 (72 m2): 4.020.000 TL
  • 3+1 (101 m2): 5.730.000 TL

Projedeki Özellikler ve İmkanlar: Arnavutköy Yenişehir Evleri, İstanbul Havalimanı'na yakın konumuyla dikkat çekiyor. Proje, düşük katlı ve yatay mimari anlayışıyla tasarlandı. Yaklaşık 1 milyon metrekarelik bir alan üzerinde kurulan bu devasa kompleks, 12 bin 456 konut ve 441 ticari üniteyi barındırıyor. Ayrıca, projede 1 anaokulu, 3 ilköğretim okulu, 2 cami ve 343 bin metrekarelik geniş yeşil alanlar bulunuyor.

Satış Koşulları ve Kapsam: Yenişehir Evleri projesinde, konut sahibi olmayan ve ilk kez ev alacak olan vatandaşlara öncelik veriliyor. İstanbul'da ikamet eden ve hane halkı üzerine kayıtlı başka bir evi olmayanlar, bu projeden yararlanabilecek. Proje, ayrıca engellilere, şehit ve gazi yakınlarına özel kontenjanlar ayırırken, gençlere de %20 kontenjan sağlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN