Karamollaoğlu, Hamas lideri Haniye ile görüştü

Karamollaoğlu, Hamas lideri Haniye ile görüştü

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye ile Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu İstanbul'da bir araya geldi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye ile görüşme gerçekleştirdi. İki lider, Filistin ve Gazze'deki son gelişmeleri ele aldı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye ile gerçekleştirdiği görüşme hakkında yapılan yazılı açıklamada, Filistin ve Gazze'deki son gelişmelerin ele alındığı ve bölgedeki sorunlar üzerinde durulduğu belirtildi.

Ayrıca, Filistin'in özgürlüğü ve bağımsızlığı için uluslararası toplumun daha fazla adım atması gerektiği vurgulandı. Saadet Partisi'nin Filistin halkının yanında olduğu ifade edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN