Yol Arkadaşım oyuncuları kimler? Yol Arkadaşım konusu ne? İşte Oğuzhan Koç filmi nasıl izlenir?

Yol Arkadaşım oyuncuları kimler? Yol Arkadaşım konusu ne? İşte Oğuzhan Koç filmi nasıl izlenir?

Yol Arkadaşım filminin konusu nedir? Yol Arkadaşım oyuncuları kimler? sorularının yanıtlarına haberimizde yer verdik. '3 Adam' adlı talk show programının ardından yollarını ayırarak farklı projelere imza atan Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak, Yol Arkadaşım filmiyle yeniden bir araya geldi. Vizyona girdiği dönem büyük ilgi gören filmle ilgili bilgiler merak ediliyor. İşte detaylar...

'Yol Arkadaşım filminin oyuncuları kimler?', 'Yol Arkadaşım konusu ne?' sorularının yanıtları sosyal medyada araştırılıyor. Televizyon kanalları, koronavirüs (corona virüs) salgın hastalığı dolayısıyla çekimlerine ara veren dizilerin boşluğunu, yabancı ve yerli filmler yayınlayarak dolduruyor. Bu akşam Show TV'de 'Çukur' dizisi yerine yayınlanacak Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın filmi internette merak konusu oldu. 'Yol Arkadaşım ne zaman ve nerede çekildi?', 'Yol Arkadaşım izle' detaylarını KARAR.com okurları için derledik...

YOL ARKADAŞIM FRAGMANI

YOL ARKADAŞIM İZLE

Komedi türündeki 'Yol Arkadaşım' filmini Netflix üzerinden izlemek için BURAYA, Google Play üzerinden izlemek için BURAYA tıklayın. Show TV canlı yayını için BURAYA tıklayın. Yol Arkadaşım, 18 Mayıs 2020 Pazartesi günü saat 20.00'de Show TV'de yayınlanacak.

YOL ARKADAŞIM NE ZAMAN ÇEKİLDİ, SİNEMADA KAÇ KİŞİ İZLEDİ?

27 Ekim 2017'de vizyona giren Yol Arkadaşım filmi, sinema salonlarında 2 milyon 34 bin 906 kişi tarafından izlendi. Yol Arkadaşım filminin IMDB puanı ise 10 üzerinden 6.1 olarak gerçekleşti.

YOL ARKADAŞIM OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği, senaryosunu İbrahim Büyükak'ın yazdığı, yönetmen koltuğunda Bedran Güzel'in oturduğu Yol Arkadaşım filminin oyuncu kadrosunda; Oğuzhan Koç (Onur), İbrahim Büyükak (Şeref), Bahar Şahin (Cemre), Emre Kınay, Eda Ece, Aslı Bekiroğlu, , Muharrem Bayrak, Toygan Avanoğlu, Rahşan Fırtına, Eser Yenenler (Konuk oyuncu), Dilber Ay (Konuk oyuncu) gibi isimler yer alıyor.

YOL ARKADAŞIM KONUSU NEDİR?

Onur başarısız bir ilaç mümessilidir. Kurban Bayramı'na üç gün kala üç hedefi vardır; Ayvalık’taki kız arkadaşının ailesiyle tanışmak, kovulduğu işini geri kazanmak ve ilk iki hedefi yol arkadaşı Şeref’e rağmen başarmak. Onur, hedeflerini gerçekleştirmek için bir telefon uygulamasıyla tanıştığı ve tek ortak noktaları gidecekleri istikamet olan Şeref ile birlikte eğlence ve macera dolu bir yolculuğa çıkar.

YOL ARKADAŞIM NEREDE ÇEKİLDİ?

Yol Arkadaşım filminin çekimlerinin büyük bir kısmı Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde gerçekleştirildi. Bazı sahneler ise İstanbul'un çeşitli semtlerinde çekildi.

YOL ARKADAŞIM AFİŞ

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN