VBKY yeni eserleri ile bu kez Bursa Kitap Fuarı'nda

VBKY yeni eserleri ile bu kez Bursa Kitap Fuarı'nda

VBKY, yeni ve seçkin eserlerini bu kez Bursa 18. Kitap Fuarı'nda okurlarıyla buluşturdu. VBKY fuarda, edebiyattan sanata, tarihten felsefeye kadar birçok türde Türkçe'de ilk kez yayımlanan yeni eserlerini kitapseverlere sunacak.

TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliğiyle düzenlenen 'Bursa 18. Kitap Fuarı' bugün kapılarını açıyor.

VakıfBank Kültür Yayınları (VBKY) fuarda, edebiyattan sanata, tarihten felsefeye kadar birçok türde Türkçe'de ilk kez yayımlanan yeni eserlerini kitapseverlere sunacak.

Yeniler arasında 'Kölelik Şiirleri', 'Yaşayan Ölümün Mekanları', '21 Kedide Sanat Tarihi', 'Tarih Üzerine Bir Ders', 'İlm-i Tedbir-i Mülk' ve 'Hamlet ya da Hekuba' eserleri dikkati çeken VBKY, Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde 4. salon 601 numaralı standında Bursalı kitapseverleri ağırlayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN