Türkiye, Instagram'da Survivor rekoru kırdı

Türkiye, Instagram'da Survivor rekoru kırdı

Acun Ilıcalı'nın Survivor Gönüllüler takımı ile Instagram'dan yaptığı canlı yayını 1 milyon kişi izledi. 1 saatten uzun süren ve 1 milyon kişiye ulaşan bu yayınla Türkiye rekoru kırılmış oldu.

TV8'de hafta içi her gün yayınlanan Survivor 2020'de bu hafta iletişim ödülünü Gönüllüler takımı kazandı. Ödülü kazanan Gönüllüler takımı, Acun Ilıcalı'nın resmi Instagram hesabı üzerinden canlı yayın gerçekleştirdi, canlı yayın 1 saat 12 dakika sürdü.

WebTekno’nun haberine göre; Ilıcalı, yarışmanın kazananı Gönüllüler takımı ile birlikte Instagram canlı yayınına 17.30’da başladı. 680 bin gibi oldukça büyük bir izleyici kitlesiyle başlayan canlı yayın 1 milyon kişiye kadar ulaştı. Ilıcalı ve Survivor Gönüllüler takımı, böylece Türkiye rekorunu kırmış oldu.

İZLEYİCİ SAYISI 1 MİLYONU AŞTI

Gönüllüler takımının yarışmacısı Cemal Can, canlı yayın izleyici sayısının bir milyona ulaşması için arkadaşı Danla Biliç’e seslendi. Canlı yayın izleyici sayısı 1 saatin sonunda milyon kişiye ulaşmış oldu.

ÜNLÜLER TAKIMINI GEÇTİLER

Önceki haftalarda iletişim ödülünü Ünlüler takımı kazanmış ve yine Acun Ilıcalı'nın hesabından canlı yayın yapılmıştı. Ünlüler takımı ile yapılan canlı yayını sadece 600 binden fazla kişi izlemişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN