T-HOS Hukuk Otomasyon Sistemi İle Dava Takibi Çok Daha Kolay

T-HOS Hukuk Otomasyon Sistemi İle Dava Takibi Çok Daha Kolay

Avukatların ve hukuk bürosu çalışanların işini çok kolaylaştıran T-HOS otomasyon sistemi davaları dijital olarak düzenleme ve takip etme olanağı sunar. Yer ve zaman sınırlamasını ortadan kaldıran otomasyon sistemimizle dilediğiniz yerden dilediğiniz zaman dava dosyalarına ulaşabilirsiniz.

Hukuk otomasyonları hukuk bürolarının verimli çalışma seviyesini %100 arttıran dijital çözümlerdir. Hukuk otomasyonu alanında uzmanlaşmış firma olarak hizmet sunduğunuz hukuk alanına uygun otomasyon sistemine sahip olmanızı sağlıyoruz.

T-HOS hukuk otomasyon sistemi kullanarak dava günlerinizi unutmak, müvekkilleri karıştırmak, raporları kaybetmek gibi sorunlardan kesin olarak kurtulabilirsiniz. Fiziki ortamda sakladığınız, ihtiyaç duyduğunuzda ulaşmanız gereken tüm belgeleri dijital ortamda saklayabilir, belge işlemlerini dijital olarak yönetebilirsiniz. İcra, dava, danışmanlık gibi alanlardaki tüm takip dosyaları her an elinizin altında olur. Dava takibi kaos değil sizin için parmaklarınızın ucundaki kolaylık haline gelir.

T-HOS Hukuk Otomasyon Sistemi Ne İşe Yarar?

Hukuk alanındaki dijital çözümler birçok alandakinden çok daha fazla etkilidir. Dava süreçlerini doğrudan etkileyen dijital kolaylıkların sağladığı avantajlar oldukça fazladır. Avukatlar büroya bağımlı olmadan işlerini dijital ortamda halledebilirler. Hız ve zaman kazandıran hukuk otomasyonumuz kısa sürede dava süreçlerindeki başarınızı olumlu etkiler. T-HOS hukuk otomasyonu sizin için hangi işleri kolaylaştırır keşfedin;

• Dijital ortamda otomasyon sistemi üzerinden icra dosyalarının takibini yapabilirsiniz
Dava takip süreçlerinde ihtiyacınız olan belgelere dijital ortamda istediğiniz yerden ulaşırsınız
• Duruşma günlerini, saatlerini, hatırlamanız gereken dava notlarını size otomasyon sistemi hatırlatır
• Tüm müvekkillerin bilgilerini dijital ortamda görebilir, bilgileri değiştirebilirsiniz
• Davalarla ilgili rapor oluşturabilir görmesini istediğiniz kişilerin görmesini sağlayabilirsiniz
• İcra dosyalarında borçlular için ödeme planı oluşturma programını kullanabilirsiniz

Otomasyon sistemleri sadece icra ve dava takiplerinde değil, avukatlık bürolarının evrak düzenlenmesi içinde kullanılır. Hukuk alanında evraklar ve tarihler çok önemlidir. Büro otomasyon ya da evrak takip sistemi, evrakların kolay dosyalanmasından bulunmasına, önemli tarihlerden mesajların iletilmesine kadar birçok kolaylık sağlar.

T-HOS Hukuk Otomasyonu İle Zamanın Gücü Sizde Olsun

Avukatlar için en değerli şeyin zaman olduğunu biliyoruz. Zamanı en iyi şekilde kullanmak dava süreçlerindeki başarıyı doğrudan etkiliyor. T-HOS hukuk otomasyonu zamandan tasarruf etme imkânı sunuyor.

Avukatlar müvekkillerini bilgilendirmek için, dava dosyalarını aramak için harcadıkları zamanı dijital kolaylıklarla azaltabiliyor. Avukatlara kolay yönetilebilir bir çalışma sistemi sunan T-HOS hukuk otomasyon sistemi cep telefonları, tabletler, diz üstü bilgisayarlar gibi tüm cihazlarda kullanılabiliyor.
Yoldayken bir dava dosyasını incelemek, değişiklik yapmak bu sayede mümkün oluyor. T-HOS hukuk otomasyon sistemi modüler ve entegre bir sistem olduğundan başka hiçbir kurumsal desteğe ihtiyaç kalmıyor. Bilgisayarlar her alanda işleri kolaylaştıran araçlar olmuşlardır. Bilgisayarların avukatlara sağladığı kolaylıkların neler olduğunu merak ediyorsanız da “Avukatlar İçin Bilgisayar Programları Neler” başlıklı yazımızı okuyabilirsiniz.

T-HOS Hukuk Otomasyon Sistemiyle Dijital Kolaylıkların Farkını Yaşayın

Hukuk alanında çalışan herkesin dosya karmaşasından, dava süreci planlama zorluklarından kurtulmasını sağlayan T-HOS hukuk otomasyonu dijital kolaylıkları hukuk diline çeviriyor. Adli sisteme birebir uyumlu olan T-HOS hukuk otomasyonu adli takvime göre otomatik planlama yapıyor.

Avukatlar dosya yönetim zorluklarını düşünmek yerine dava kazanma süreçlerini hızlandırabiliyor. Hukuk alanında dijitalleşme hukuk bürolarının verimliliğini %100 arttırıyor. T-HOS hukuk otomasyon sistemiyle fiziki ortamda yapılan tüm belge işlemleri dijital ortama taşınıyor.

T-HOS hukuk otomasyon sistemini ücretsiz demo olanağı ile deneme şansınız var. Ücretsiz deneme süreciyle dijital kolaylıkların nasıl fark yarattığını görebilirsiniz. Efektif ve kullanışlı hukuk otomasyon sistemimizle hukuk büronuzun dijital olaylıkları yaşamasını sağlayabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN