Uygun fiyatıyla bütçe dostu kablosuz kulaklık! Realme, Buds T110'u tanıttı: Tek şarjla 7 saate kadar kullanım...

Uygun fiyatıyla bütçe dostu kablosuz kulaklık! Realme, Buds T110'u tanıttı: Tek şarjla 7 saate kadar kullanım...

Uygun fiyatıyla bütçe dostu kablosuz kulaklık, Realme tarafından tanıtıldı! Buds T110 kulaklık, uygun fiyatıyla dikkat çekiyor! Tek şarjla 7 saate kadar kullanım sağlıyor...

Realme, son model kablosuz kulaklığı Buds T110'u resmen duyurdu. Yeni ürün, mavi, yeşil, siyah ve beyaz olmak üzere dört farklı renk seçeneğiyle piyasaya sürüldü. Sadece 4,09 gram ağırlığında olmasıyla, kullanıcıların uzun süre boyunca rahatça kullanabileceği belirtiliyor.

REALME BUDS T110 TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Realme Buds T110 spotted on Malaysia's SIRIM certification website; launch seems imminent - The Tech Outlook

Buds T110'un özel olarak tasarlanmış 10 mm'lik dinamik sürücüsü ve titanyumdan üretilmiş kompozit bir diyaframa sahip olması, kullanıcılara yüksek kaliteli ses performansı sunuyor. Yenilenen oyun modunun düşük gecikme sağladığı belirtilirken, bu özelliğin özellikle oyun severlerin dikkatini çekeceği ifade ediliyor. Tek şarjla 7 saate kadar pil ömrü sunan kulaklık, şarj kutusuyla birlikte tam 38 saatlik kullanım süresi sağlıyor. Ayrıca, hızlı şarj desteği ve Bluetooth 5.4 bağlantısıyla donatılmış durumda.

18 DOLARDAN SATIŞA ÇIKTI

realme-buds-t110-1.jpg

IPX5 suya dayanıklılık teknolojisiyle gelen Buds T110, her iki kulaklık için bağımsız ses aktarımı yaparak daha iyi bir performans sergiliyor. Ürünün uygun fiyatı olan 18 dolarla Çin'de satışa sunulması planlanırken, yakın gelecekte global pazarda da yer alması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN