Galatasaray'da hüzünlü veda! Mauro Icardi için astronomik teklif. Gol kralı vedaya hazır, tutmak artık imkansız

Galatasaray'da hüzünlü veda! Mauro Icardi için astronomik teklif. Gol kralı vedaya hazır, tutmak artık imkansız

Galatasaray'da gelecek sezonun transfer çalışmaları başladı. Bu sezon attığı gollerle yine damga vuran Arjantinli golcü Mauro Icardi'nin geleceği merak konusu oldu. Adı sık sık transfer listelerinde anılan Icardi'den kötü haber geldi. Galatasaray'da hüzünlü veda! Mauro Icardi için astronomik teklif. Gol kralı vedaya hazır, tutmak artık imkansız. İşte sürpriz transferin detayları...

Süper Lig'de yarın Fenerbahçe ile şampiyonluk maçına çıkacak olan Galatasaray'da sıcak gelişmeler peş peşe yaşanmaya devam ediyor. Attığı gollerle takımı sırtlayan Mauro Icardi için çılgın teklif. Spor muhabiri Ali Naci Küçük, son dakika olarak duyurdu. Galatasaray'da hüzünlü veda! Mauro Icardi için astronomik teklif. Gol kralı vedaya hazır.

Trendyol Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, ligin 37.haftasında Fenerbahçe’yi ağırlayacak. Sarı-kırmızılı takım bu müsabakadan 1 puan çıkarması veya kazanması durumunda 24.kez şampiyonluğunu ilan edecek. Sarı-kırmızılılarda ise hedef 3 puanı alıp şampiyonluğunu ilan etmek. Kritik derbide ise gözler Arjantinli golcü Mauro Icardi'de olacak. Icardi bu sezon 9 kez fileleri havalandırdı. Arjantinli golcünün 8 de asisti bulunuyor.

MAURO ICARDI İÇİN ASTRONOMİK TEKLİF! GALATASARAY'A VEDA EDİYOR

Sezon başında Suudi Arabistan’dan gelen 30 milyon euroluk teklifi reddeden Icardi, yuvadan uçmaya hazır. Arjantinli golcü için ABD, MLS Ligi’nden astronomik bir teklif geldi. Ali Naci Küçük’ün göre haberine Icardi’ye ABD’den gelen teklif, senelik 20 – 25 milyon euro. Küçük, bu teklifi eşi Wanda Nara’nın da bildiğini kaydetti.

yeni-proje-2024-05-18t145936-627.jpg

30 MİLYON EUROYU GÖZDEN ÇIKARDILAR

Küçük, sürpriz transfer ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:

“Hiç konuşulmayan bir detay. Icardi’ye Amerika’dan gelen teklif yıllık 20-25 milyon euro bandına. Çok ciddi bir rakam teklif etmişler. Bunu eşi Wanda Nara da biliyor. Icardi, geçen yıl Suudi Arabistan’dan gelen 30 milyon euroluk net teklifi Galatasaray’da kalmak için reddetti. Bu kez teklifin geldiği yer Amerika. 25 Mayıs’tan sonra göreve gelen yönetim, Erden Timur kalırsa Icardi’yi ikna edeceğini düşünüyorum.”

yeni-proje-2024-05-18t145953-939.jpg

Transfermarkt’a göre piyasa değeri 18 milyon euro olarak gösterilen 31 yaşındaki Arjantinli golcü Icardi, bu sezon forma giydiği 45 maçta 30 gol attı, 12 asist yaptı. Icardi’nin Galatasaray ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN