Uzmanlar Eğirdir Gölü’ndeki el bombalarını imha etti

Uzmanlar Eğirdir Gölü’ndeki el bombalarını imha etti

Isparta'daki Eğirdir Gölü'nde yüzen bir kişi suda birden fazla patlayıcı görmesinin ardından polise ihbar etti. Bölgeye gelen polis, plajı önlem amaçlı kapatırken uzmanlar 9 adet el bombasını kontrollü bir şekilde imha etti.

Isparta'nın Eğirdir ilçesine bağlı Babasultan mevkii halk plajında gerçekleşen olayda, gölde yüzmek için giren bir vatandaşın patlayıcı madde tespit etmesi üzerine polis ekipleri ihbarı değerlendirdi.

1-003.jpg

Yapılan inceleme sonucunda, gölün sahil kısmından 15 metre uzaklıkta ve 30-40 santimetre derinlikte dokuz adet el bombası bulunduğu belirlendi.

3-002.jpg

İstanbul Deniz Kuvvetleri Komutanlığından gelen ekip, sabah saatlerinde bombaları gölden çıkararak imha etti. Bombaların imha edildiği süreçte, emniyet güçleri çevrede güvenlik önlemleri aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN