Uzaklaştırması olan erkek, eşinin evine sevgilisiyle gitti: 2 yaralı, 4 gözaltı

Uzaklaştırması olan erkek, eşinin evine sevgilisiyle gitti: 2 yaralı, 4 gözaltı

Aksaray'da hakkında uzaklaştırma kararı olan Musa M., eşinin evine sevgilisi Ümmühan K. ile gidince taşlı sopalı kavga çıktı. Olayda Musa M. ile yanındaki oğlu Samet M. yaralanırken, Musa M.’nin eşi ve 2 kardeşiyle Ümmühan K. gözaltına alındı.

Dün saat 18.00 sıralarında Aksaray'ın Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde meydana gelen olayda; hakkında uzaklaştırma kararı bulunan Musa M. (39), sevgilisi Ümmühan K. (47) ve oğlu Samet M. (15) ile birlikte eşya almak için eşi Hikmetine M.'nin evine gitti.

Eşinin sevgilisiyle geldiğini görüp tepki gösteren Hikmetine M., aynı mahallede oturan kardeşleri Bayram K. (40) ile Mustafa K.'ye (35) haber verdi. Evin önünde taraflar arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü.

4 KİŞİ GÖZALTINDA

Taşlı sopalı kavgada Musa M, ile Samet M. yaralandı. Baba oğul, çevredekilerin çağırdığı ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri kavgaya karışan Hikmetine M., kardeşleri Bayram ve Mustafa K. ile Ümmühan K.’yi gözaltına aldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN