Traktörde çıkan yangın ağaçlık alana yayıldı

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde, saman balyası saran bir traktör ve balya makinesinde çıkan yangın, önce araziye ardından da ağaçlık alana sıçradı. Yangın kısa sürede geniş bir alana yayıldı. Vatandaşların ve ekiplerin yoğun müdahalesiyle yangın söndürülebildi. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri ve Yalvaç Orman İşletme Müdürlüğü'nden ekipler sevk edildi. Yangın sonucu maddi hasar meydana geldi.

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde, saman balyası saran bir balya makinesi ve traktörde çıkan yangın önce araziye, ardından da ağaçlık alana sıçradı. Yangın öğlen saatlerinde Yalvaç ilçesine bağlı Terziler köyünde meydana geldi. Alevlerin rüzgarın da etkisiyle hızla yayılması sonucu yangın kısa sürede geniş bir alana yayıldı.

t.jpg

Yangını söndürmek için vatandaşlar ve ekipler seferber oldu. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi ve Yalvaç Orman İşletme Müdürlüğü'nden ekipler sevk edildi. Vatandaşlar da traktör, tanker ve ellerine aldıkları dallarla yangına müdahale etti.

tt-001.jpg

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde arazide çıkan yangın dere içerisindeki ağaçlık alana sıçradı ve Sücüllü köyü kırsalına yayıldı. Yangın sonucu bölgedeki bir üreticiye ait barınak ve arı kovanları tamamen yanarak küle döndü. Traktör ve balya makinesi de kullanılamaz hale geldi. Vatandaşlar ve ekiplerin müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alındı, ancak soğutma çalışmaları hala devam ediyor. Yalvaç Kaymakamı Haluk Şimşek de bölgeye gelerek yangınla ilgili bilgi aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN