Tekirdağ'da fabrikada büyük yangın! 5 saat sonra kontrol altına alındı

Tekirdağ'da bulaşık süngeri üreten bir fabrikada yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyürken alevler tüm fabrikayı sardı. Dumandan etkilenen 10 işçi hastaneye kaldırıldı. Yangın 5 saat sonra kontrol altına alındı.

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinin Çerkezköy kara yolu üzerinde bulunan bulaşık süngeri ve bezi üreten fabrikada yangın çıktı. Fabrikada zaman zaman patlamalar yaşanırken, çevre ilçelerden takviye ekipler sevk edildi.

ysk.jpgDumandan etkilenen 10 işçi hastaneye kaldırılırken, diğer işçiler evlerine gönderildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla yaklaşık 5 saatte kontrol altına alındı. Çevre ilçelerden takviye gelen itfaiye ekiplerinin yanı sıra Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'ne ait 4 TOMA da söndürme çalışmalarına katıldı. Alevlerin kontrol altına alındığı yangında, soğutma çalışmaları sürdürülüyor.

9000532.jpg

Söndürme çalışmalarına takip eden Ergene Kaymakamı Kadir Duman, yangının başlamasıyla birlikte olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildiğini belirterek, 29 itfaiye aracı ile müdahale edildiğini söyledi. Duman, "Bölge il ve ilçelerden takviye ekipler geldi. İl Emniyet Müdürlüğü'nden 4 TOMA da yangın söndürme çalışmalarına destek verdi. Yangın kontrol altına alındı, soğutma çalışması sürüyor. Ancak soğutma çalışması biraz uzun sürebilir" dedi.

Fabrikanın kullanılamaz hale geldiği yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

ard.jpg

05kr04grafik1.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN