Kahramanmaraş'ta deprem| Son depremler

Kahramanmaraş'ta deprem| Son depremler

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) açıkladığı verilere göre, Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde saat 9.43'te 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 7 kilometre olarak ölçüldü. Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamaya göre depremin büyüklüğü 3.5 olarak ölçüldü.

6 Şubat'ta Türkiye'nin güneydoğusunu etkileyen büyük depremlerin ardından, Kahramanmaraş'ta artçı sarsıntılar devam ediyor. Bu sabah yerel saatle 09:43'te, Kahramanmaraş merkezli 3.7 büyüklüğünde bir artçı deprem daha kaydedildi.

7.6 ve 7.4 büyüklüğündeki iki büyük depremin ardından bölgede gerçekleşen bu artçı sarsıntılar, bölge halkında endişe yaratmaya devam ediyor. Yetkililer, vatandaşları olası artçı depremlere karşı dikkatli ve hazırlıklı olmaları konusunda uyarıyor.

SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

Bir diğer açıklama da Kandilli Rasathanesi'nden geldi. Depremin gerçekleştiği bölgeyi Kalealtı-Elbistan olarak açıklayan Kandilli, depremin büyüklüğünü 3.5 olarak ölçtü.

KANDİLLİ SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN