Şişme botla denize açılan 4 kişi 13,5 saat sonra kurtarıldı

Şişme botla denize açılan 4 kişi 13,5 saat sonra kurtarıldı

Tekirdağ’da şişme botla denize açılan 4 kişi daha sonra gözden kayboldu. İhbar üzerine sahil güvenlik tüm ticari gemilere durumu bildirdi. Rusya bayraklı bir geminin fark etmesi üzerine 4 kişi 13,5 saat sonra kurtarıldı.

Marmaraereğlisi'nin Dereağzı Mahallesi'ndeki Yüceler Tatil Sitesi önünden Mertcan K. (25), Hacı Ali A.(26), Murat T. (34) ve Yusuf D. (37), dün saat 18.00 sıralarında şişme botla denize açıldı.

DENİZE AÇILAN 4 KİŞİ KAYBOLDU

4 kişi, bir süre sonra dalgalar ile açığa sürüklenip, gözden kayboldu. Bottaki kişilerin yakınları, haber alamayınca Sahil Güvenlik Komutanlığı'na durumu bildirdi. Ekipler hem arama çalışması başlattı hem de ticari gemilere telsiz ile durumu bildirdi.

RUS GEMİSİ FARK ETTİ

Marmara Denizi'nde gece boyunca çalışmalar sürerken, saat 07.30 sıralarında Rus bayraklı 'Serdolik isimli' kargo gemisi, Marmara Adası önlerinde, şişme bottaki 4 kişiyi fark etti. Rus mürettebat, durumu Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bildirdi.

13,5 SAAT SONRA KURTARILDILAR

Sahil Güvenlik ekipleri, saat 11.00 sıralarında 4 kişiyi kurtarıp, Şarköy Sahil Güvenlik Komutanlığı iskelesine getirildi. Bu kişilerin durumunun iyi olduğu belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN