Kahramanmaraş'taki feci kazada 22 araç birbirine girdi

Kahramanmaraş'taki feci kazada 22 araç birbirine girdi

Türkiye'nin farklı noktalarından feci kaza haberleri gelmeye devam ediyor. Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde meydana gelen kazada 22 araç birbirine girdi. Kazada 15 kişi yaralandı.

Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde 2 ayrı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Gerçekleşen kaza sabah saatlerinde Elbistan-Göksun yolu üzerindeki Çardak kavşağında oldu.

SİS VE BUZLANMA ETKİSİ

Sis ve buzlanma nedeniyle aralarında TIR, otomobil ve kamyonetin de olduğu 14 araç birbirine girdi. Kazada araçlarda bulunan 10 kişi yaralanırken, ihbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi.

1kapak-002.jpg

Bu sırada yolun diğer şeridinde 8 araç birbirine girdi. Bu kazada da 5 kişi yaralandı. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar ambulanslarla Göksun Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilirken, kazalar nedeniyle yolda uzun araç kuyrukları oluştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN