Giresun'da erkek vahşeti: Önce eşini öldürdü sonra...

Giresun'da erkek vahşeti: Önce eşini öldürdü sonra...

Giresun’da Ali Tetik isimli erkek sandalyede hareketsiz şekilde, eşi Sevim Tetik ise evin holüne yığılmış halde cansız bedenleri bulundu. Yapılan incelemeler sonucu Ali Tetik'in eşini öldürdükten sonra intihar ettiği belirlendi.

Giresun'un Görele ilçesinde dün akşam meydana gelen olayda, Ali-Sevim Tetik çiftinden haber alamayan yakınları, durumu köy muhtarına bildirdi. Çiftin yaşadığı eve giden muhtar, mutfak camından içeriyi kontrol etti.

6291387.jpg

Bu sırada muhtar, Ali Tetik'in sandalye üzerinde oturur vaziyette hareketsiz olduğunu fark etti. İhbarla bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Eve girip, Ali Tetik'i bulan ekipler, eşinin de holde hareketsiz yattığını gördü. Sevim Tetik'in başında darp izleri tespit edildi. Sağlık ekipleri, çiftin hayatını kaybettiğini belirledi. Bir çocuk sahibi çiftin cenazeleri, otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Çalışma başlatan jandarma, evde detaylı inceleme yaptı.

Olaya ilişkin soruşturma sürüyor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN