Devrilen boruların altında kalan işçi hayatını kaybetti

Devrilen boruların altında kalan işçi hayatını kaybetti

Alınmayan tedbirler sonucu çalışma alanlarında ölümlü kazalar meydana geliyor. Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde gerçekleşen olayda inşaat alanına harç atılırken bir işçinin üzerine harç aktarma boruları devrildi. Boruların altında kalan işçi hayatını kaybetti.

Tüm uyarı ve yasal düzenlemelere rağmen çalışma alanlarında gerekli önlemler, tedbirler yeterli olarak sağlanmıyor. Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde çalıştığı inşatta devrilen borularının altında kalan işçi hayatını kaybetti.

HARÇ AKTARMA BORULARI DEVRİLDİ

İğneler Mahallesi'nde bir inşaatta çalışan C.K. (60) beton döküldüğü esnada devrilen harç aktarma borularının altında kaldı.

8773680.jpg

İş arkadaşlarının ihbarıyla olay yerine sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri, işçinin yaşamını yitirdiğini belirledi.

İşçinin cenazesi, jandarma ekiplerinin incelemelerinin ardından Çorlu Devlet Hastanesi morguna gönderildi.


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN