80 yolcunun bulunduğu tren, beton mikserine çarptı: 1 yaralı

80 yolcunun bulunduğu tren, beton mikserine çarptı: 1 yaralı

Tekirdağ'da bir yolcu treni, hemzemin geçitte beton mikserine çarptı. 80 yolcunun bulunduğu trende kimse yaralanmazken, beton mikserin sürücüsü yaralandı.

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinin Veliköy Mahallesi’nde bulunan hemzemin geçitte, saat 22.30 sıralarında bir kaza meydana geldi. İstanbul-Sofya seferini yapan 80 yolcunun bulunduğu E68009 sefer sayılı yolcu treni, hemzemin geçitten karşıya geçen Ufuk Özsenoğlu yönetimindeki beton mikserine çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle trenin sürüklediği mikser, rayların kenarında bulunan elektrik direğine çarptı.

1-005.jpg

YARALI SÜRÜCÜ HASTANEDE

Kaza üzerine bölgeye jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü Ufuk Özsenoğlu, ilçede özel bir hastaneye kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Yolcu treni ve beton mikserinde hasar meydana gelirken, demiryolu kısa süre ulaşıma kapandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN