Rüyada sevdiği kızı görmek ne anlama geliyor? Rüyada sevdiği kızı görmenin tabiri

Rüyada sevdiği kızı görmek ne anlama geliyor? Rüyada sevdiği kızı görmenin tabiri

Rüyada sevdiği kızı görmek, rüyayı gören kişinin uzun zamandır kendinden kaynaklı bazı sorunlar yaşadığı kişi ile evleneceğine delalet eder. Hayırlı bir şekilde yorumlanan rüyada sevdiği kızı görmekle ilgili en ayrıntılı rüya tabirlerini karar.com’da bulabilirsiniz…

Rüyada sevdiği kızı görmek, rüya sahibinin artık evlenmek istediğine ve yakın zamanda bu isteğini gerçekleştireceğine işaret eder. Haberimizde, sevdiği kızı öptüğünü görmek, sevdiği kızı başkasıyla görmek ve sevdiği kızı hamile görmek gibi farklı rüya tabirlerini bir araya getirdik…

RÜYADA SEVDİĞİ KIZI GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada sevdiği kızı görmek, uzun zamandır sevdiği kızla birlikte olan rüya sahibinin, onunla kendinden kaynaklanan birtakım sorunlar yaşadığına ve artık bu sorunların aşılmasıyla evlilik yolunun açılacağına işaret eder. Rüyada sevdiği kızı gören kişi, mutlu bir evlilik yaşar ve sevdiği ile birlikte uzun yıllar huzurlu bir şekilde yaşar.

SEVDİĞİ KIZI ÖPTÜĞÜNÜ GÖRMEK

Rüyada sevdiği kızı öptüğünü görmek, rüyayı gören kişinin sevdiği kız ile mutlu bir evlilik yapacağına ve yaşam boyu, huzurlu ve keyifli olacaklarına işaret eder. Aynı zamanda rüyada sevdiği kızı öptüğünü gören kişi, güzel ve hayırlı işler yapacakları bir sürece girer, bu zaman içinde büyük başarılara imza atar.

SEVDİĞİ KIZI BAŞKASIYLA GÖRMEK

Rüyada sevdiği kızı başkasıyla görmek, her ne kadar rüya anında kişiyi üzüntüye soksa da gerçek hayatta bunun tam tersidir. Rüya sahibinin sevdiği kızın ona sadık olduğuna ve gözünün ondan başkasını görmediğine işaret eder.

SEVDİĞİ KIZI HAMİLE GÖRMEK

Rüyada sevdiği kızı hamile görmek, rüyayı gören kişinin hem çalışma hem de özel hayatını gözden geçirerek yeni bir başlangıç yapacağı, yaptığı yanlışlardan ders aldığı ve onları bir daha tekrarlamayacağı, güzel olayların yaşadığı bir hayat sürmek istediği anlamını taşır.

SEVDİĞİ KIZI SAKALLI GÖRMEK

Rüya sahibinin iş ve sosyal hayatındaki başarılarından dolayı kendisini çekemeyenlerin olacağına, kıskanç insanların varlığına, yüzüne gülüp arkasından kuyusunu kazanlara işaret eder. Kişi eğer bunların önüne geçmezse ileride pişman olacak hataların yapılacağına yorulur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN