Rüyada gözlük görmenin tabiri ve yorumu | Rüyada gözlük görmek ne anlama geliyor?

Rüyada gözlük görmenin tabiri ve yorumu | Rüyada gözlük görmek ne anlama geliyor?

Rüyada gözlük görmek, kişinin doğru bildiği şeylerin yanlış olduğu öğreneceğine ve bu nedenle hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder. Rüyayı öğren kişinin durumu ve rüyanın görülme şekli ise farklı yorumlara neden olur. karar.com olarak rüyada gözlük görmekle ilgili ayrıntılı rüya tabirlerini okurlarımız için hazırladık…

Rüyada gözlük görmek, rüya sahibinin dostunu ve düşmanını ayırt edemediğine ve bu nedenle çeşitli zararlara uğrayacağına işaret eder. Gözlük taktığını görmek, gözlük aldığını görmek ve gözlüğün kırıldığını görmek gibi rüyada gözlük görmekle ilgili farklı rüya tabirlerini haberimizde bulabilirsiniz…

RÜYADA GÖZLÜK GÖRMEK NE DEMEK?

Rüyada gözlük görmek, rüyayı gören kişinin hayatında köklü değişiklikler yaşanacağı anlamını taşır. Rüyada gözlük gören kişi, hayatını düzene koyar, eski yaşamındaki tüm eksiklikleri giderir, hayatında yeni ve temiz bir sayfa açar ve zor günlerin üstesinden kolaylıkla gelir.

Rüyada gözlük görmek, farklı bir rüya tabirinde ise, rüya sahibinin dostunu ve düşmanını ayırt edemediği, bu nedenle de çeşitli zararlara uğrayacağı şeklinde yorumlanır. Bununla birlikte rüyada gözlük görmek, rüyayı gören kişinin doğru olarak bildiği bazı konularda yanıldığına, aslında olayları yanlış bildiğine ve bu sebepten hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

GÖZLÜK TAKTIĞINI GÖRMEK

Rüyada gözlük taktığını görmek, rüyayı gören kişinin emin olduğu konularda aslında bildiklerinin yanlış olduğunu öğreneceği, bu nedenle hayal kırıklığı yaşayacağı, büyük üzüntü duyacağı ancak sonrasında her şeyi kabullenerek hayatına olduğu gibi devam edeceği anlamını taşır.

GÖZLÜK ALDIĞINI GÖRMEK

Rüyada gözlük aldığını görmek, rüya sahibinin girdiği bir işte yardıma ihtiyaç duyduğu, yakın çevresinden ve dostlarından alacağı yardımla işlerinde başarıya ulaşacağı şeklinde yorumlanır.

GÖZLÜĞÜN KIRILDIĞINI GÖRMEK

Rüyada gözlüğün kırıldığını görmek, pek olumlu olarak yorumlanmaz ve rüyayı gören kişinin çalışma hayatında birtakım sıkıntılarla karşılaşacağına delalet eder.

GÖZLÜK KAYBETTİĞİNİ GÖRMEK

Rüyada gözlük kaybettiğini görmek, rüya sahibinin eskiye olan özlemine işaret eder.

KIRIK GÖZLÜK GÖRMEK

Rüyada kırık gözlük görmek, rüyayı gören kişinin çok yakın dostu olarak bildiği kişilerden kazık yiyeceğine işaret eder.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN