Organik Aşk filmi konusu ne, oyuncuları kimler? Organik Aşk filmi nerede çekildi?

Organik Aşk filmi konusu ne, oyuncuları kimler? Organik Aşk filmi nerede çekildi?

Çarşamba akşamı Fox TV’de yayınlanacak olan Organik Aşk filmi, Bülent ve Esra’nın eğlenceli ve heyecanlı aşk hikâyesini ekranlara taşıyor. Peki, Organik Aşk filmi konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Tüm detaylar karar.com’da…

Birbirinden güzel köy manzaralarını içeren Organik Aşk filmi, zengin aile çocuğu Bülent ile düğünden kaçan Esma’nın karşılaşmasının ardından yaşananları izleyiciye aktarıyor. Haberimizde, Organik Aşk filmi konusu, oyuncuları ve merak edilen ayrıntıları okuyucularımızla paylaşıyoruz…

ORGANİK AŞK FİLMİ KONUSU

Organik Aşk filmi, Esma ve Bülent’in hikayesini anlatıyor.
Zengin bir ailenin çocuğu olan Bülent, beceriksiz bir adamdır. Evin babası Celal ailedeki zenginliği sağlayan kişidir. Celal başarılı bir iş adamıdır ancak oğlu Bülent yaşamdaki tek başarısız olduğu konudur. Celal her durumda dünya kadar para harcayarak oğlunun başarısızlıklarını örtbas eder ancak artık bunu sonlandırmak istemektedir.
Bülent’in kendi ayakları üzerinde durmasını ve kendini düzeltmesini isteyen Celal ona bir ay süre verir. Eğer Bülent, bir ay içinde yeni bir hayata başlayıp işlerini düzene sokmazsa babası onu mirastan men edecektir.
Bülent bu bir ay içerisinde başına türlü belalar açmıştır ancak düğünden kaçan gelin Esma ile karşılaştıktan sonra hayatı iyice karmaşıklaşır.
Bülent, Esma ile aşkı bulmuştur, ancak bir yandan Esma’nın peşinde olan Davut ile uğraşırken, diğer yandan da kendi ayaklarının üzerinde durmaya çalışmaktadır.

OYUNCU KADROSU

Başrollerini, Gizem Karaca, Mustafa Mert Koç, Tarık Pabuççuoğlu, Ruhsar Gültekin, Asuman Dabak gibi başarılı isimlerin üstlendiği Organik Aşk oyuncu kadrosunda Emre Ertunç, Gizem Arıkan, Suat Ülhan, Erdi Ünver, Hacı Ali Konuk gibi sevile oyuncular da bulunuyor.
Organik Aşk filminin yönetmen koltuğunda Kamil Çetin otururken, filmin senaristliğini de Volkan Girgin üstlendi.

FİLM NEREDE ÇEKİLDİ?

Organik Aşk filmi, birbirinden güzel köylere sahip olan Muğla’da çekildi. Ortaca, Köyceğiz, Dalyan ve Fethiye'de yapılan çekimlerde yerel halk da oyuncu olarak yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN