Mirasyedi oyuncuları kimler, konusu ne? Mirasyedi ne zaman ve nerede çekildi?

Mirasyedi oyuncuları kimler, konusu ne? Mirasyedi ne zaman ve nerede çekildi?

Mirasyedi konusu ne? Mirasyedi oyuncuları kimler? sorularının yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz. Koronavirüs (corona virüs) salgın hastalığı nedeniyle evlerinde daha çok zaman geçiren milyonlarca vatandaş, televizyon kanallarında ekrana gelen programlara ilgi gösteriyor. Bu akşam Fox TV'de ekrana gelecek 2018 yapımı Mirasyedi filmi, izleyenler tarafından merak ediliyor. İşte detaylar...

'Mirasyedi oyuncuları kimler?', 'Mirasyedi konusu ne?', 'Mirasyedi filmi nasıl izlenir?' sorularının yanıtları internette araştırılıyor. Televizyon kanallarında 2 ayı aşkın süredir yeni bölümleri yayınlanamayan dizilerin yerlerini yerli ve yabancı filmler aldı. Fox TV'de bu akşam saat 20.30'da 'Yasak Elma' dizisinin yeni bölümü yerine, Türk komedi filmi 'Mirasyedi' televizyon ekranlarına gelecek. Detaylar haberimizde...

MİRASYEDİ FRAGMANI

MİRASYEDİ FİLMİ İZLE

Alternatif yapımlardan biri olan 'Mirasyedi' filmini Fox TV üzerinden izlemek için BURAYA tıklayabilirsiniz.

MİRASYEDİ FİLMİ KONUSU NE?

Gösterişli bir villada yaşayan mirasyedilerin beş kuruşsuz sefil ve kepaze kalışının eğlenceli ve komik hikayesi işleniyor.

MİRASYEDİ OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını Limon Film'in üstlendiği üstlendiği, Mirasyedi filminin oyuncu kadrosunda; Ekin Mert Daymaz, Fulya Zenginer, Nevra Serezli ve Nail Kırmızıgül gibi isimler yer alıyor.

MİRASYEDİ FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

23 Ocak 2018'de sinema salonlarında gösterilen Mirasyedi filminin çekimleri, İstanbul'un çeşitli ilçe ve semtlerinde gerçekleştirildi.

MİRASYEDİ AFİŞ

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN