La Casa De Papel 5 sezon ne zaman gelecek? La Casa De Papel 4 yeni sezon izle

La Casa De Papel 5 sezon ne zaman gelecek? La Casa De Papel 4 yeni sezon izle

İspanyol darphanesine giren bir grup soyguncuyu konu alan ve Türkiye de dâhil olmak üzere tüm dünyada geniş bir izleyici kitlesine ulaşan La Casa De Papel’in 4. yeni sezonunu izleyenler, ‘La Casa De Papel 5. sezon ne zaman gelecek, yeni sezon çekilecek mi?’ sorularını soruyor. Dizinin yaratıcısından konuyla ilgili son dakika açıklaması geldi…

Netflix üzerinden izlenen La Casa De Papel 4. yeni sezonu ile yine tüm izleyenleri ekran karşısına kilitledi. 4. sezonu 8 bölümden oluşan ‘La Casa De Papel’in 5. Sezonu ne zaman gelecek ya da yeni sezon çekilecek mi?’ soruları ise şimdiden merak konusu oldu. İşte LCDP’nin yeni sezon son bölümü…

LA CASA DE PAPEL 4. YENİ SEZON NASIL İZLENİR

Netflix Orijinal dizisi olan La Casa de Papel, bu uygulama üzerinden ücretli bir şekilde izlenebiliyor. Netflix, kişilere 1 aylık ücretsiz deneme imkânı sunuyor.

NETFLİX İÇİN TIKLAYIN

LA CASA DE PAPEL 5. SEZON NE ZAMAN GELECEK?

Son yani 4. sezonu nisan ayının ilk haftası yayınlanan La Casa De Papel’in bu serisi, 8 bölümden oluşuyor. Tüm bölümleri soluksuz izleyenler, ‘La Casa De Papel 5 sezon ne zaman gelecek?’ sorusunun cevabını araştırıyorken, Netflix’ten herhangi bir açıklama yapılmadı. Ancak dizinin yaratıcısı Alex Pina’nın sezonun iyi gitmesi hâlinde sonraki sezonun çekimlerine başlayacağı konuşuluyor.

Çekimlerin devam edilmesi kararının alınması durumunda, dizinin 2021’in sonlarına doğru ya da 2022 yılının ilk aylarına kadar izleyiciyle buluşması bekleniyor.

4. SEZON BÖLÜMLERİ

Bölüm 1: Oyun Bitti: Üzüntü ve öfke, ekip içerisindeki gerilimi artırır. Yas tutan Profesör, tehlikeli ve cüretkâr bir kaçma girişiminde bulunacak.

Bölüm 2: Berlin'in Düğünü: Palermo, yaptıklarıyla grubu şoke eder. Sierra, sorguladığı kişiyi bir anlaşma yapmaya zorlamaktadır. Bu arada Profesör ise abisinin düğününü hatırlar.

Bölüm 3: Anatomi Dersi: Profesör'ün köstebeği, mesajını çadırdaki kişiye ulaştırmaya uğraşır. Denver'ın Rio ile Monica'nın dostluğunu kıskanması git gide artar.

Bölüm 4: Paso Doble: Geçmişte Berlin, Gandia'nın operasyonun başına bela olacağını anlamıştır. Sierra'nın Lizbon'u sorgulaması kişisel bir açıklamaya neden olur.

Bölüm 5: 5 Dakika Önce: Denver gerçek kimliğini gizleyen birinden yardım talep eder. Çevrelerindeki tehlike yoğunlaşırken Nairobi ekibini motive etmeye uğraşır.

Bölüm 6: Teknik Nakavt: Nairobi'nin rehin alınmasının arkasından Gandia ekiple pazarlık içerisine girişir. Profesör, ekibini kurtarmak adına çaresiz bir şekilde yeni bir plan yapmaya başlar.

Bölüm 7: Çadırı İmha Et: Ekip, içlerinden birinin uğradığı saldırının arkasından şoke olur. Profesör de güncellediği ettiği planı ekibin yeni üyelerinin ve Palermo'nun yardımıyla uygulamaya sokar.

Bölüm 8: Paris Planı: Profesör, Benjamin ile diğerleri, Lizbon'u kurtarmak için uğraşır. Tokyo, öfkesi sebebiyle plana karşı duyduğu inancı kaybetmeye başlar. Sierra dizginleri eline alır.

OYUNCU KADROSU

Itziar Ituño - Lisbon

Úrsula Corberó - Tokyo

Paco Tous - Moscow

Álvaro Morte - Profesör

Alba Flores - Nairobi

Pedro Alonso - Berlin

Jaime Lorente - Denver

Miguel Herrán - Rio

Enrique Arce - Arturo Roman

Esther Acebo - Stockholm

Darko Peric - Helsinki

María Pedraza - Alison Parker

Hovik Keuchkerian - Bogota

Kiti Mánver - Marivi Fuentes

Najwa Nimri - Alicia Sierra

Rodrigo de la Sena - Palermo

Fenando Soto - Angel Rubio

Roberto Garcia Ruiz - Oslo

Anna Gras - Mercedes Colmenar

Juan Fenandez - Colonel Prieto

Clara Alvarado - Ariadna Cascales

Fran Morcillo - Pablo Ruiz

Miquel arcia Borda - Alberto Vicuna

Mario de la Rosa - Suarez

Luka Peros - Marseille

Naia Guz - Paula Vicuna Murillo

Fenando Cayo - Colonel Luis Tamayo

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN