Glenn Hughes'tan İstanbul'da 'Deep Purple' konseri

Glenn Hughes'tan İstanbul'da 'Deep Purple' konseri

Milyonların 'Rock’ın sesi' olarak tanıdığı Rock and Roll Hall of Fame üyesi, Deep Purple'ın eski basçısı ve solisti Glenn Hughes, İstanbul'da konser vermeye hazırlanıyor. “Glenn Hughes Performs Deep Purple Classics Live” projesiyle 7 Ekim'de müzikseverlerle buluşacak olan Hughes, efsane albüm "Burn"un 50. yılı şerefine bu albümden de şarkılar çalacak.

Rock efsanesi Glenn Hughes, 7 Ekim Cumartesi gecesi İstanbul'da Maximum Uniq Açıkhava'da konser vermek üzere Türkiye'ye geliyor. “Rock’ın sesi” olarak tanınan Rock and Roll Hall of Fame üyesi, Deep Purple'ın eski basçısı ve solisti Hughes, “Glenn Hughes Performs Deep Purple Classics Live” projesiyle müzikseverlerle buluşacak.

ggg.jpg

Hughes'ın performansından önce Pentagram akustik seti ile sahne alacak. Pentagram'dan önce ise sahneyi ısıtmak üzere ise Dj Nikki Wild setinin başında olacak.

Glenn Hughes'a sahnede; Søren Andersen (gitar), Ash Sheehan (davul) ve Bob Fridzema (keyboard) eşlik edecek. Ekip bu sene Deep Purple'ın efsane albümü "Burn"un 50. yılı şerefine bu albümden de şarkılar çalacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN